Nyhet

Nå har Razer Blade Stealth fått Nvidia-grafikk

Razer har oppdatert sin ultraportable serie.

De spillfokuserte bærbare PC-ene fra Razer kjent som bare Razer Blade kan få noen og enhver til å få stjerner i øya, men de av oss som er mye på farten vil gjerne ha noe med mindre vekt og størrelse.

Så når Razer nå gjør noen grep med sin 13-tommers ultraportable modell Razer Blade Stealth, er vi sikre på at det er noen som gleder seg.

For mens Blade Stealth tidligere manglet det som virkelig gjør susen i spill, nemlig et dedikert grafikkort, er det noe som nå har kommet på plass i den nye utgaven. Riktignok er det ikke noe kraftigere enn et Nvidia GeForce MX150 med 4 GB videominne, men det er bedre enn prosessorens interne grafikkdel.

Prosessoren er også oppgradert. Razer har klemt inn en Core i7-8560U, så vi snakker fremdeles om fire kjerner og åtte tråder, men den nye CPU-en når høyere klokkehastigheter.

Batteridriftstiden har også fått seg et løft, og er nå oppgitt til 13 timer.

En annen viktig nyhet, er at selve karosseriet også har fått seg en overhaling, der det spesielt er blitt lagt vekt på tynnere skjermrammer. Disse er nå nede i 4,9 millimeter, som ifølge Razer er en reduksjon på 60 prosent sett mot forrige modell.

Tre versjoner

Når vi først er inne på skjerm – denne gangen er det en 4K-skjerm med berøringsfunksjonalitet i en av de tre variantene. De vil for øvrig først bli tilgjengelige kun i USA og Canada, men vil også dukke opp her hjemme etter hvert.

De tre utgavene vil alle ha den samme prosessoren, Windows Hello-kamera, Thunderbolt 3, USB-C for lading, Bluetooth 5.0 og 802.11ac Wi-Fi, men ellers er de litt forskjellig satt opp.

Den rimeligste utgaven vil ha en matt Full HD-skjerm, 8 GB RAM, 256 GB SSD og ingen dedikert grafikk – altså må den klare seg på løsningen i prosessoren som er Intel UHD Graphics 620.

Videre har vi en utgave med den samme Full HD-skjermen, 16 GB RAM, 256 GB SSD og GeForce MX150 innabords.

På toppmodellen vil det som nevnt være en berøringskjerm med 4K-oppløsning, 16 GB RAM, 512 GB SSD og MX150.

Prisen på de tre utgavene er satt til 1400, 1600 og 1900 dollar.

Storebroren er Razer Blade 15 er lekker:
TEST: Rå spillytelse og overlegen byggkvalitet >>>

(Kilde: Razer)

Les også
Razer drar duken av «verdens første gaming-ultrabook»
Les også
Razer-brødrister blir en realitet etter år med masing fra fans
Les også
Dette er Razers nye spillbeist med 240 Hz-skjerm
Les også
Nå skal Razers lysplattform Chroma inn i... biler
annonse