Til hovedinnhold

Razer-brødrister blir en realitet etter år med masing fra fans

Tok tatoveringer for å overtale Razer-sjefen.

Oppdatert 8. mai: I denne saken meldes det at en Facebook-gruppe ble opprettet etter at Razer lurte fans med sin «Project Breadwinner» 1. april 2016. Det riktige er imidlertid at Razers aprilspøk kom som et svar på den allerede eksisterende Facebook-gruppens forespørsel.

Razer er mest kjent for sine spillbærbare og diverse spilltilbehør, og gjennom årene har selskapet skaffet seg en dedikert fanskare som de kanskje har undervurdert en smule.

Aprilspøken som ble virkelig

Det hele startet med en gruppe Razer-fans som ønsket seg en Razer-brødrister som en 1. april-spøk tilbake i 2016 da Razer sa de skulle lage en egen brødrister under navnet «Project Breadwinner». Historien tok imidlertid en vendig selskapet neppe hadde forutsett.

For dedikerte fans med en dose humor har helt siden aprilspøken ble avslørt krevd at produktet faktisk realiseres. Fra en egen Facebook-gruppe har de i over tre år brukt hver mulighet til å få Razer-sjefen til å snu og faktisk lage kjøkkenutstyret med «Gaming grade»-kvalitet. Og sjefen sjøl, Min-Liang Tan, ble faktisk med på leken.

Til gode odds trodde han nok først, ettersom han satte som krav at siden skulle nå én million likerklikk før de lyttet til fansens ønske.

Aksepterte tatoveringer som «likes»

Etter lang tid hadde imidlertid siden ikke nådd mer enn noen titalls tusen likerklikk, og Tan så sitt snitt til å holde moralen oppe uten å risikere for mye. Han skrev dermed at hver ekte tatovering av en Razer-brødrister fansen tok kunne telle som 100 000 «likes».

Når vi skriver mai 2019 har 12 personer tatt hver sin tatovering av den omtalte brødristeren.

Her innser Razer-sjefen at han blir nødt til å sette ingeniørene sine til å lage en brødrister. (Klikk for større versjon).

– Åkey, jeg trodde ikke disse folka ville klare det, men det gjorde de, skrev Tan på sin Facebook-profil etter at bragden var nådd.

Razer-sjefen kunne fortelle at han selv akkurat har likt Facebook-siden selv. Der lover han også å innfri løftet han ga:

– Jeg skal samle sammen teamet mitt av designere og ingeniører. Det vil ta noen år, men jeg skal holde dere oppdatert og gjøre dette med hjelp fra Razer-samfunnet, skriver han.

En glimrende slutt på historien, altså.

Men du vet, når man har fått vann på mølla...

En ny gruppe har oppstått på Facebook som ønsker seg Razer-kjøleskap og andre husholdningsartikler.

Razer har sluppet nye bærbare:
Får 240 Hz-skjerm og kraftig RTX-grafikk »

(Kilde: Toms Hardware)

annonse