Nyhet

Nå skal Razers lysplattform Chroma inn i... biler

Spillutstyrsprodusenten Razer er naturlig nok mest kjent for nettopp spillutstyr, men nå har de tydeligvis begynt å menge seg med bilindustrien også. Riktignok kun i form av belysning, men likevel.

Det er Razers administrerende direktør Min-Liang Tan som står for nyheten denne gangen, etter å ha lagt ut et bilde og en liten melding på sin Instagram-profil.

sitat" View this post on Instagram Razer Chroma is the world's largest RGB platform and I'm excited to announce that Leapmotor, the hot electric car startup from China, will also be integrating Chroma in their cars. PS: Sorry, no giveaway for this. Yet. #razer #chromaeverything #forgamersbygamersA post shared by Min-Liang Tan (@minliangtan) onJan 3, 2019 at 9:26am PST"

Her kan vi se og lese at det er den kinesiske elbilprodusenten Leapmotor som skal ta i bruk Razers lysplattform Chroma i sine biler.

Joda, Razer kan sine farger. Bilde: Rolf B. Wegner, Hardware.no

Razer Chroma brukes ellers til å styre og tilpasse lyset i Razers mange RGB-LED-utstyrte dingser. Plattformen er også kompatibel med Philips Hue, og kan således «utvide» en spillopplevelse med omliggende belysning.

Nøyaktig hvordan Razer Chroma kommer til å fungere i Leapmotors biler vet vi ikke sikker, men trolig snakker vi om gjennomførte muligheter for selvstyrt RGB-belysning i beste Razer-ånd.

Den ferske bilprodusenten Leapmotor er for øvrig en ganske så ukjent aktør utenfor Folkerepublikken Kina, men bør ha nok av penger for å komme i gang med butikken. Bare mot slutten av 2018 skal de ha hanket inn 290 millioner dollar fra ymse investorer.

Chroma finnes i Razers bærbare også:
Razer Blade Stealth har fått Nvidia-grafikk >>>

(Kilde: Neowin)

Les også
Razer har oppdatert sin eksterne grafikkløsning
Les også
Razer vil virkelig la deg kjenne kampen
Les også
Asus lanserer gamingstol og ryggsekk... med RGB-belysning
Les også
Razer skal begynne å lage spillskjermer – viser frem lekker modell på CES
Les også
Nå har Razer Blade Stealth fått Nvidia-grafikk
Les også
Razer Blade 15 med GTX 1070 Max-Q: Rå spillytelse og overlegen byggekvalitet sikrer anbefaling for Razers første «norske»
Les også
Razer Deathadder, Blackwidow og Kraken 7.1 Chroma: En skikkelig gjennomført spillpakke
annonse