Nyhet

Asus lanserer gamingstol og ryggsekk... med RGB-belysning

Akkurat når vi trodde det ikke var mulig å putte RGB-belysning inn i noe mer gamingutstyr, kommer gjengen fra Asus og viser oss veien... eller lyset, om du vil.

For i forbindelse med årets CES-messe har Asus også avduket et par ting – tilbehør er det visst – som normalt sett ikke er belyst, nemlig en stol og en ryggsekk. Eller egentlig to stoler og to ryggsekker, for begge kommer i versjoner med og uten integrert RGB-belysning.

Muligens en godstol

Stolen er fysisk sett den største nyheten, så vi kan jo begynne med den. Den kalles Asus ROG Chariot, mens versjonen uten belysning har fått benevnelsen Asus ROG Chariot Core.

Belysningen holdes i gang av en utbyttbar batteripakke plassert under setet, hvor du også finner brytere for å styre farge og mønster. Et batteri med kapasitet på 10 000 mAh skal rekke for opptil 11 timer med RGB-moro.

Asus sier ikke så veldig mye om hvor stolbelysningen er plassert, men det skal være på flere plasser – inkludert baksiden av nakkestøtten.

Men all verdens lys hjelper ikke dersom stolen faktisk er vond å sitte i, så da er det greit å vite at Asus mener de har kontroll på komforten. De trekker fram metallramme, slitesterke overflater og fyllskum med kjølende egenskaper, samt minneskum i nakke- og korsryggpute.

Foruten dette kan stolen justeres på de fleste vanlige måter, inkludert armlenene.

Asus sier ingenting om pris, men nevner at Core-modellen uten lys skal være klar for markedet i løpet av årets første kvartal, mens RGB-utgaven ikke vil være å finne i butikkene før mot vår eller tidlig sommer.

Ut på tur...

Sånn umiddelbart virker det ikke så veldig nyttig å ha en sekk med lys og ledninger, men etter å ha tenkt oss litt om ser vi også noen fordeler med Asus ROG Ranger BP3703, som produktet heter.

Synlighet er en slik fordel – ikke alle er like flinke til å huske refleks, og da kan en sekk med lys både på baksiden og foran på skulderstroppen være ganske smart.

Lysene stiller seg automatisk etter omgivelsene, men kan også styres manuelt og slås helt av om ønskelig. For ytterligere kontroll finnes det en egen app som lar deg styre med farger og effekter fra smartmobilen.

Sekkens lys skal kunne drives med en hvilken som helst standard USB-batteripakke, og tilkoblingen skal være designet slik at man både kan lade mobilen og gi strøm til sekken samtidig.

Av vanlige egenskaper nevner vi en kapasitet på 20 liter, plass til opptil en 17-tommers bærbar PC, vannavstøtende ytterstoff og glidelåser. Hovedrommets glidelås åpner seg for øvrig i 180 grader, slik at sekken kan pakkes som en koffert.

En annen ting vi må nevne er at sekken er utstyr med innvendig lys som gjør det enklere å finne det man er på jakt etter.

Og hvis ikke belysning er din greie, skal sekken også komme i en helt vanlig versjon kalt ROG Ranger BP3703 Core.

Vi vet dessverre ikke noe om priser eller tilgjengelighet i skrivende stund for Asus' nye sekker.

Denne sekken var dyrere:
Sjekk ut HPs «VR-sekk» >>>

(Kilder: Asus | Asus)

Les også
Razer skal begynne å lage spillskjermer – viser frem lekker modell på CES
Les også
Nå skal Razers lysplattform Chroma inn i... biler
Les også
Gigabyte lanserer RAM-moduler uten RAM
annonse