Se 2009-mobilene til HTC

2008 ble kanskje året fremfor noen der HTC tok steget opp mobilbransjens stjernehimmel. De klarte å produsere en Iphone-rival i HTC Touch Diamond. Denne overgikk de selv med HTC Touch HD. Samtidig produserte de mobiler som Xperia X1 for Sony Ericsson og G1 for konsortiet som er ledet av Google.
Derfor er det selvsagt knyttet store forventninger til mobilene som HTC skal lansere i løpet av 2009. Den kinesiske nettsiden DIYPDA.com har nå lagt ut bilder av det som skal være mulige mobiler selskapet skal komme med i år, ifølge forumet til Modaco.
Lite er kjent om hvilke spesifikasjoner de forskjellige telefonene vil ha. Det er heller ikke kjent om dette er alle telefonene de planlegger for 2009, eller om det faktisk er noen av disse som er ment for 2010 eller senere.

Se flere kommende HTC-mobiler i vår billedspesial


Telefonen Hero, med sidenavnet Android Hero kan tyde på at det kommer en ny Google-mobil fra HTC om ikke så altfor lenge. Ifølge Engadget kan det også hende at Sapphire 2.0 vil bli sendt ut som G2.
Av andre modeller som ser spennende ut må vi nevne Whitestone W, Thoth (Athena 2) og Rhodium. Se alle bildene i vår billedspesial.

Se flere kommende HTC-mobiler i vår billedspesial

Les også
Her er 2010-mobilene til HTC
Les også
HTCs nye superhelt
Les også
Android snart større enn iPhone
Les også
Lekkasje om nye HTC-mobiler
Les også
Test: LG KP500 Cookie - Mye touchmobil for pengene
Les også
Apple skremte Google fra multitouch?
Les også
Ny HTC Touch Cruise lansert
Les også
Android mot toppen
Les også
Ny Android-mobil denne uken?
Les også
Se reklamefilmen for Touch HD
Mer om
annonse