Til hovedinnhold

Ny Android-mobil denne uken?

Synes du HTC Touch HD ser spennende ut, samtidig som du ikke er helt tilfreds med å bruke operativsystemet Windows Mobile? Ifølge Intomobile, er det sannsynlig at nettopp denne HTC-mobilen snart blir tilgjengelig på markedet med Googles operativsystem Android.

Det er ventet at Google vil offentliggjøre hvilken mobil som blir den neste på markedet med operativsystemet Android, på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas denne uken. En video i svært dårlig kvalitet som viser en HTC Touch HD som kjører Android OS har nå dukket opp på You Tube:

Australsk Android-mobil

Engadgetmobile meldes det imidlertid om at det australske selskapet Kogan Technologies – som tilsynelatende har fullført produksjonen av sin Android-mobil – også vil vise fram sin mobil kalt Kogan Agora på CES-messen. En nærmere titt på nettsidene til Kogan viser at denne vil være i salg i slutten av måneden, også for internasjonale kjøpere. Kogan Agora har foruten Android OS, en 2,5-tommers trykkskjerm, qwerty-tastatur, turbo-3G, musikkspiller, Bluetooth 2.0 og 16 GB minnekortstøtte (micro-SD).

(Artikkelen fortsettes.)
 

Selv om Kogan Agora i første omgang kun selges i Australia, kan den forhåndsbestilles av internasjonale kjøpere fra nettsidene til Kogan. Totalprisen for norske kjøpere blir da 343,85 australske dollar – 1.722 kroner – inklusive frakt. Det finnes også en versjon som kalles Kogan Agora Pro, som blant annet også har mobilkamera og GPS, men denne er cirka en tusenlapp dyrere.

Les også
Google-mobil til Norge
Les også
Test: De beste touchmobilene
Les også
Toshibas mesterverk av en mobil
Les også
Ny HTC Touch Cruise lansert
Les også
Huawei klar med Android-mobil
Les også
Android mot toppen
Les også
De kuleste mobilene fra CES
Les også
Se 2009-mobilene til HTC
Les også
Færre Windows Mobile-mobiler
Les også
Mer avansert fra Sony Ericsson
Les også
Fant savnet jente via GPS og Google
Les også
Ryktene går om G2
Les også
Den andre Google-mobilen
Les også
Oppfølger til Google-mobilen?
Les også
Google-mobilen har blitt testet
Les også
Prøv Google-mobilen nå
Les også
Protest mot Googles gatevisning
Les også
Se video og bilder av Google-mobilen
Les også
Like kostbar som Iphone
Les også
Google-mobil lanseres neste uke
Mer om
annonse