Til hovedinnhold

Ny Android-mobil denne uken?

Synes du HTC Touch HD ser spennende ut, samtidig som du ikke er helt tilfreds med å bruke operativsystemet Windows Mobile? Ifølge Intomobile, er det sannsynlig at nettopp denne HTC-mobilen snart blir tilgjengelig på markedet med Googles operativsystem Android.

Det er ventet at Google vil offentliggjøre hvilken mobil som blir den neste på markedet med operativsystemet Android, på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas denne uken. En video i svært dårlig kvalitet som viser en HTC Touch HD som kjører Android OS har nå dukket opp på You Tube:

Australsk Android-mobil

Engadgetmobile meldes det imidlertid om at det australske selskapet Kogan Technologies – som tilsynelatende har fullført produksjonen av sin Android-mobil – også vil vise fram sin mobil kalt Kogan Agora på CES-messen. En nærmere titt på nettsidene til Kogan viser at denne vil være i salg i slutten av måneden, også for internasjonale kjøpere. Kogan Agora har foruten Android OS, en 2,5-tommers trykkskjerm, qwerty-tastatur, turbo-3G, musikkspiller, Bluetooth 2.0 og 16 GB minnekortstøtte (micro-SD).

(Artikkelen fortsettes.)
 

Selv om Kogan Agora i første omgang kun selges i Australia, kan den forhåndsbestilles av internasjonale kjøpere fra nettsidene til Kogan. Totalprisen for norske kjøpere blir da 343,85 australske dollar – 1.722 kroner – inklusive frakt. Det finnes også en versjon som kalles Kogan Agora Pro, som blant annet også har mobilkamera og GPS, men denne er cirka en tusenlapp dyrere.

Mer om
annonse