Til hovedinnhold

Ny HTC Touch Cruise lansert

Er du ute etter en allsidig touch-mobil, bør du definitivt ta en nærmere titt på den nye utgaven av HTC Touch Cruise. Denne mobilen kan skilte med både god batterikapasitet, relativt stor trykkfølsom skjerm, nokså godt mobilkamera – og den nye, spennende funksjonen HTC Footprints.

Om dette virker interessant, kan du glede deg over at HTC Touch Cruise II skal være tilgjengelig allerede fra neste måned.

Les også: Test HTC Touch Cruise: GPS-mobil uten taster

HTC Footprints

Det som gjør denne mobilen unik, er den nye funksjonen HTC Footprints. Det går ut på at du kan ta ”digitale postkort” med mobilen, og legge til notater, lydklipp etc. – tilsynelatende en mer avansert versjon av det som kalles ”geotagging”. Hvis du for eksempel tar et bilde på en restaurant, kan du samtidig legge inn et notat om hva du synes om maten eller servicen, og da lagres denne informasjonen sammen med bildet og GPS-koordinatene. I motsetning til andre GPS-er for mobil, skal denne etter sigende fungere godt også innendørs.

– På samme måte som vi har sett GPS-teknologien forandre hvordan folk navigerer seg til nye steder, ser vi nå at lokasjonsbaserte applikasjoner som HTC Footprints endrer hvordan vi samhandler og bære på våre minner, sier salgssjef Peter Frølund i HTC Nordic og Baltic Region.

(Artikkelen fortsettes.)
 

Fullt brukbar i bilen

Ønsker du å bruke GPS-en i bilen, kan du glede deg over at det medfølger en bilholder til mobilen. Når du setter mobilen i holderen, forvandles brukergrensesnittet automatisk til et ”one-touch”-brukergrensesnitt, som gir deg sving-for-sving navigasjon i bilen. HTC Touch Cruise II leveres også med TomTom navigasjonskart over Skandinavia.

”Med et kompakt og slankt design som inkluderer en 2.8 tommer, QVGA skjerm, er HTC Touch Cruise en videre demonstrasjon av HTCs engasjement innen innovasjon, og tilbyr brukere et variert utvalg av enheter designet for å imøtekomme deres individuelle behov. Ved bruk av HTCs TouchFLO-teknologi gir HTC Touch Cruise fingerstyrt tilgang til applikasjonene telefon, kontakter, e-post, meldinger, kalender og GPS, og gjør den til en sterk allsidig enhet. Den nye HTC Touch Cruise vil være tilgjengelig i løpet av februar 2009”, skriver HTC i en pressemelding.

Mer om
annonse