Nyhet

Kan dette dekselet ha avslørt neste iPhone?

Plastdeksel antyder mye større skjerm.

iPhone-lekkasjer kommer i mange varianter. En av de vanligste er bilder av tilbehør til utstyr som ikke har blitt lansert ennå. Denne gangen er det et knallrosa deksel som skal vise oss hvor stor den neste den neste iPhone-en skal bli.

Dekselet dukket opp mellom hendene på Lewis Hilsenteger, i en video på Youtube-kanalen hans, Unbox Therapy. Selve dekselet skal ha blitt fremskaffet av Sonny Dickson, en kjent mann for deg som følger Apple-rykter. Han har nemlig vært delaktig i svært presise lekkasjer av både Apples to siste telefoner, og nyeste generasjon iPad Mini.

WSJ: – To nye iPhone-modeller i år også

Mye større

Det viktigste ved dette dekselet er størrelsen. Det er stort, og ser ut til å være laget for en telefon på størrelse med Googles Nexus 5. Dermed antyder det at ryktene om en iPhone-utgave med betydelig større skjerm kan stemme. Så langt har ryktebørsen omtalt to nye iPhone-modeller, én med 4,7 tommer stor skjerm, sammen med en enda større variant med 5,5 tommer stor skjerm.

Ryktene skal imidlertid ha det til at den største av disse utgår, fordi det er vanskelig å skaffe tak i delene Apple trenger for å lage den.

Siden dette dekselet er omtrent på størrelse med Nexus 5, blir det omtalt som dekselet for den minste av de to store iPhone-modellene.

Ny plassering av låsetasten?

To andre viktige endringer er tykkelsen, og plasseringen av låsetasten. Dekselet ser nemlig svært tynt ut på egen hånd, og det skal naturligvis romme en telefon som er enda tynnere. I videoen ser dekselet ut til å være tynnere enn dagens iPhone 5S.

Låsetasten på Apples produkter har alltid vært å finne på den øvre kortsiden. Nå ser den ut til å være flyttet til høyre langside, akkurat der den er plassert på mange Android-telefoner, inkludert Samsungs Galaxy-modeller.

Dekselprodusentene har bommet før

Det er likevel ikke til å komme fra at tilbehørsbransjen innimellom ser ut til å produsere et deksel for hvert rykte som oppstår. Vi har sett deksler for kommende Apple-produkter som har vist seg å bare være humbug mange ganger tidligere.

En annen mulighet er at dekselet egentlig tilhører en helt annen modell. Det er verdt å merke seg at det tilsynelatende har plass for Apples tradisjonelle skyvebryter oppe til venstre på enheten. Det har også en åpen ring på baksiden, der Apple-logoen sannsynligvis skal være.

Det er altså all mulig grunn til å hente frem en rimelig stor klype salt når du skal vurdere om du tror på dette ryktet. Like fullt passer det altså greit inn blant ryktene vi har hørt så langt.

Les flere rykter om de(n) kommende iPhone-modellen(e) »

(Kilde Unbox Therapy [youtube.com] via cnet.com)

Les også
Ny iPhone kan få optisk stabilisert kamera
Les også
Vil neste iPhone se slik ut?
Les også
HTC One (M8): Nye HTC One er en ekstremt vellykket luksusmobil
Les også
Denne gir deg trådløs lading på iPhone
Les også
Sony Xperia Z1 Compact: Den råeste Android-mobilen har krympet
annonse