Til hovedinnhold

Lian Li PC-O9 har komponentene på utstilling

Her er kabinettet som gjemmer bort alt rotet.

Lian Li/Tek.no
Vegar Jansen

Den taiwanske kabinettprodusenten Lian Li har nå dratt duken av sin siste kreasjon i O-serien (ja det er O som i bokstaven, ikke «null»): PC-O9. Dette kabinettet er spesielt ved at det ser ut som to kabinetter satt sammen, hvorav ett er i herdet glass mens det andre er kledd i børstet aluminium.

Ved å kunne «gjemme» alt rotet med strømforsyning, kabler og opp til åtte hardddisker i aluminiumsdelen, kan den andre halvdelen brukes til å vise fram resten av maskinvaren i all sin prakt – eventuelt med litt heftig belysning, ettersom et RGB LED-sett skal være inkludert i pakka. Lian Li-logoen i front er også lyssatt.

Lian Li

Hvis du først har brukt mange av dine hardt oppsparte grunker på heftige datadeler, er det da slett ikke noe galt i å vise dem fram.

Dette ATX-kabinettet har for øvrig godt med plass til anstendige kjøleløsninger også, enten du foretrekker vann eller luft. Fem 120-millimeters vifter følger er inkludert, med mulighet til å installere flere – eller sette inn radiatorer i stedet.

Går du for vann, har kabinettet en avtagbar bunnplate med hull som skal passe de fleste vannpumpeløsninger.

Ingen småtass

Lian Li

Lian Li PC-O9 er er altså i hovedsak myntet på deg som trenger god plass til bygg og komponenter med fokus på orden i sysakene. Men det breier seg jo da også litt ut, med strategiske mål på 48,2 x 46,5 x 35,4 centimeter. Nettovekten er på 8,6 kilogram.

Kabinettet skal etter planen komme på markedet i løpet av juni måned, og da vil du kunne velge mellom versjoner med rød eller sort «skillestripe».

Hva moroa vil koste i Norge er vi ikke helt sikre på, men med en oppgitt pris på 439 amerikanske dollar snakker vi nok fort om rundt fire høvdinger her på berget.

Flere opplysninger finner du på produktets hjemmeside, og/eller sjekk ut skrytevideoen under.

LIAN LI PC-O9

Trenger du noe helt spesielt?
Lian Lis nye skrivebordskabinett har elektrisk heis >>>

(Kilde: Pressemelding via TechPowerUp)

annonse