Til hovedinnhold

Lian Lis nye skrivebordskabinett har elektrisk heis

DK-04 er et helt spesielt «hev-senk-kabinett».

Lian Li / Shutterstock

Taiwanske Lian Li har nå lagd noen varianter av sitt skrivebordskabinett, der altså selve PC-kabinettet også fungerer som et skrivebord.

DK-04, som denne nye modellen heter, skiller seg imidlertid fra sine forgjengere på ett viktig punkt. Her får du nemlig et kabinett/skrivebord med elektrisk heis, altså er det en helt spesiell «hev-senk-pult» – en skrivebordstype som i det minste er populær på en rekke arbeidsplasser der folk tilbringer mye tid foran datamaskinen.

Høyden skal enkelt kunne justeres mellom 67,5 og 116 centimeter, noe som gjør at det er grei skuring å skifte mellom sittende og stående arbeidsstilling. Vi håper i det minste de tallene – som er fra pressemeldingen og YouTube-videoen – stemmer, ettersom 78 til 117 centimeter som beskrevet på produktsiden kan bli litt høyt for noen.

Andre strategiske mål er en dybde på 75 centimeter og vidde på 120 centimeter.

Uansett er det en fiffig detalj at bordet har et LED-display som viser den nøyaktige høyden, samt fire minneknapper som kan huske en lagret høyde. På den måten kan flere personer av forskjellig størrelse enkelt dele den samme arbeidsstasjonen, eller du kan bytte mellom sittende og stående bordstilling med et enkelt trykk.

Glass og metall

Selve kabinettkroppen er av aluminium, mens de solide beina skal være laget av jern. Bordplaten i temperert glass skal tåle en belastning på opptil hundre kilogram. Hvor mye selve skrivebordet veier aner vi ikke – Lian Li har heller ikke oppgitt dette i spesifikasjonene – men vi tipper at du ikke bærer det opp trappa selv.

Lian Li DK-04 kan utstyres med et ATX- eller microATX-hovedkort og det som skulle være nødvendig av tilleggskort. Du skal få plass til opp mot ti harddisker også.

Lian Li

Fire 120-millimeters vifter i front og like mange i bakkant sørger for god gjennomtrekk, men i et kabinett av dette kaliberet er det naturligvis også lagt opp til at du skal kunne bruke vannkjøling – det er god plass til slanger og radiatorer.

Fronten av kabinettet kan by på fire USB 3.0-porter, lydkontakter, av/på-knapp, reset og plass til RGB-kontrollere for deg som velger å kjøpe et egnet lys-kit.

Spesielt rimelig er jo ikke DK-04, med tanke på at veiledende pris ligger på 1499 dollar – selv om motoriserte pulter aldri har vært billige heller. Uansett snakker vi nok om rundt femten tusenlapper her til lands, hvis du i det hele tatt får tak i det. Regn i hvert fall ikke med at det vil være hyllevare i PC-butikken på hjørnet. Salgsstart er for øvrig 10. mai.

For flere bilder og mer informasjon, ta turen over til produktets hjemmeside eller sjekk ut YouTube-videoen under.

LIAN LI DK-04

Vi besøkte Lian Lis fabrikk i Taiwan:
Slik lager de noen av verdens beste kabinetter >>> (Ekstra)

(Kilde: Pressemelding via TechPowerUp)

annonse