Tek.no

Test Lian Li PC-D600

Dette beistet av et kabinett har plass til «alt»

Liker du ting som er annerledes og har lomma full av gryn?

4 Apr 2014 16:00

Introduksjon

Lian Li er en av de virkelig store ringrevene i kabinettbransjen. De har forsøkt seg på diverse andre rariteter, men det er og blir kabinetter som har blitt deres greie. Kabinettene fra Lian Li er gjennomgående laget av aluminium, og lenge var aluminiumskabinetter tilnærmet ensbetydende med Lian Li.

PC-D600 er intet unntak, her får du et stort og lekkert aluminiumskabinett, med solid fokus på en lekker finish.

Kabinettene fra Lian Li har tradisjonelt vært relativt dyre, og det merker vi godt på dagens testprodukt. Rundt 2500 kroner koster kabinettet, noe som gjør at Lian Li stiller i samme prisklasse som for eksempel monsterkabinettet Corsair Obsidian 900D.

Vi pakker ut

Innpakningen til D600 er en klassisk pappeske med et enkelt sort trykk. Esken er ganske stor, men det må den også være, ettersom kabinettet i seg selv er digert. På innsiden finner vi et veldreid kabinett som er vesentlig bredere over baken enn det som er vanlig. «Hemmeligheten» ligger i at kabinettet er avdelt med to rom, slik at vi på en måte snakker om to kabinetter som er festet til hverandre.

Fronten av kabinettet består av to store og perforerte felt, som går hele veien fra toppen og ned til bunnen. På venstresiden er det lite å sette fingeren på, men vi aner tre digre vifter på innsiden. Høyresiden er litt mer spennende, og består av hele ti brønndeksler. Ni av disse brønndekslene er perforerte, mens det siste er utstyrt med de vanlige USB- og lydtilkoblingene. Dette brønndekslet har også av- og påknappen, samt omstartsknappen.

Dersom vi beveger oss over på sidene av kabinettet blir det plutselig mer spennende.Venstresiden har et digert plexiglassvindu som vi biter oss spesielt merke i. Det er nemlig flere millimeter tykkere enn hva vi vanligvis finner. Høyresiden av kabinettet er helt tom for detaljer, ikke engang et skruehode finnes i sikte. Ellers er toppen av kabinettet ganske kjedelig, men er gjort klar for å ta i mot et par ekstra vifter.

Baksiden er blant de mer spennende vi har sett på en stund. På venstresiden er det plass til tre vifter, mens det på høyresiden er én vifteplass. I tillegg er det seks gummiforinger for de litt mer spesielle vannkjølingssettene.

Lian Li sendte produktet til test.