Til hovedinnhold

Lian Lis nye kabinett skal ikke trenge vifter

Dersom du liker det smått og stille, kan Lian Li PC-Q04 være noe for deg.

Lian Li / Shutterstock

Kabinettprodusenten Lian Li har mye aluminium og mye snasen design på samvittigheten, og over årene har mange forskjellige modeller funnet veien til kontorplasser og gutterom over hele verden. Nå har de lansert et nytt kabinett i Q-serien, som altså betyr en godsak for de av oss som liker Mini-ITX-systemer: Lian Li PC-Q04.

Ved første øyekast minner PC-Q04 oss en del om PC-Q33, men uten den utvippbare fronten og noen hakk luftigere.

Lian Li

Luft er for øvrig et av de store salgspunktene ved dette kabinettet – Lian Li legger ikke skjul på at de har designet PC-Q04 som et lydløst kabinett. Nå kan vi selvfølgelig si at alle kabinetter er lydløse dersom du ikke plugger inn medfølgende vifter, men her er altså poenget at en bevisst bygger kan sette inn strømgjerrige og passivt kjølte komponenter.

Med sin luftige design og godt ventilerte overflater kan da støynivået holdes til et minimum, ja faktisk helt ned mot null dersom du vet hva du driver med, ikke trenger all verden av ytelse og har de riktige komponentene.

Lite, men også romslig

Lian Li

Kabinettet skal være å få i sort og sølv. De strategiske målene er 19,4 x 29,4 x 21,0 centimeter (B/H/D) og vekten er oppgitt til 1,33 kilogram. Den har plass til to 3,5-tommers harddisker eller tre 2,5-tommere. Kabinettet har også plass til en vifte på 120 eller 140 millimeter i bunnen dersom du skulle trenge litt hjelp til luftgjennomstrømmingen.

Av komponenter er det plass til en vanlig ATX PSU med lengde på opp til 16 centimeter lengde, mens grafikkortet kan være opp til 19 centimeter langt. Over prosessoren skal det være syv centimeter å gå på – ikke all verden, så her kan det være at man må trå til med en liten vifte dersom prosessoren har litt muskler.

Mer info kan du finne på produktets hjemmeside.

Vi var på besøk hos Lian Li:
Slik lager de noen av verdens beste kabinetter >>> (Ekstra)

(Kilde: Pressemelding via TechPowerUp)

annonse