Til hovedinnhold

Finner’n vinner’n

Tidligere i uka åpnet NetCom sitt 4G-nett i Oslo, og nå har promoteringen av produktet begynt. I en konkurranse som går i dag, fredag 18. Desember, og mandag 21. desember, kan du finne- og vinne et 4G-modem med et halvt års fri bruk. Det fungerer slik at NetCom legger ut koordinater til et sted på sine nettsider, på deres Twitter-profil, og NetComs Facebook-gruppe, og førstemann til å finne fram vinner altså premien.

- Når vi lanserer et såpass fremtidsrettet produkt som 4G, er det spennende å ta i bruk konkurransemetoder av den litt mer uvanlige sorten. Samtidig satser NetCom friskt i sosiale medier, med egen facebook-side og kundeservice på Twitter, samt egen iphone-blogg. Geocaching som 4G-konkurranse er også et ledd i dette, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i NetCom til Mobilen.no.

Koordinatene for dagens konkurranse er i skrivende stund ikke offentliggjort. Konkurransen startet i går, og da ble 4G-modemet funnet og vunnet etter en halvtime. Det gjelder altså å følge med på NetComs sider, og deretter finne fram GPS-en, eller kart og kompass, og spurte av gårde i riktig retning.

Mer om
annonse