Til hovedinnhold

Netcom lanserer Music Player

Netcom hevder at de tar opp kampen mot fildeling når de nå lanserer Netcom Music Player. Tjenesten koster 99 kroner per måned, og gir deg tilgang til flere millioner sanger i operatørens musikkbutikk. Datatrafikk er heldigvis inkludert i tjenesten, noe som faktisk kan gjøre det til et attraktivt alternativ til ulovlig fildeling for mange mobilbrukere.

Kjøper du en CD hver måned, koster det deg i de fleste tilfeller over hundrelappen, mens med dette tilbudet kan du laste ned så mye musikk du vil – både til mobil og PC – for samme pris.

Tilgjengelig i dag – helt gratis
Netcom Music Player åpner i dag, og de som bestiller tjenesten får første måned gratis.

- Med Music Player ønsker vi å gjøre lovlig nedlasting av musikk mer attraktivt. Samtidig er det viktig for oss å imøtekomme kundenes krav til enkel tilgang til prisgunstig mobilinnhold, og vi håper derfor at dette er en tjeneste som blir godt mottatt, sier innholdssjef Marius Halle i Netcom.

- Skal lovlig nedlasting kunne kjempe med fildeling er vi avhengig av attraktive tjenester og kreative løsninger. Music Player viser at platebransjen og mobiloperatørene har evnen til å være fremtidsrettet og kundefokuserte, samtidig som vi sikrer at artistene får betalt for kunsten sin, sier Halle.

Netcom har tidligere uttalt at de har en ambisjon om å bli ledende på digital musikk i Norge, men at de innser at det er vanskelig å få folk til å betale for musikken som også ligger svært lett tilgjengelig på internett – via fildelingstjeneester. Med tjenester som Netcom Music Player kan det imidlertid være at dette vil endre seg.

Mer om
annonse