Til hovedinnhold

Fikk du med deg disse testene?

Planlegger du å investere i nye gadgets lønner det seg å velge riktig slik at utgiftene ikke blir større enn nødvendig og ikke minst for at skuffelsen skal utebli. Teknofil har foretatt flere store tester den siste tiden både av minimasikner, HD-kameraer, GPS-er og projektorer. Disse kan være et godt utgangspunkt for at du skal finne frem i produktjungelen.
Test av 11 minimaskiner
Mini-PC har definitivt kommet for å bli og butikkene bekrefter at disse små maskinene selger svært godt. Det kan vi også se av alle produktene som den siste tiden har kommet for dette segmentet. Men hvilken versjon bør du velge? I denne testen har vi gått gjennom 11 maskiner for å se fordelene og ulempene med de forskjellige modellene.


Stortest av HD-videokameraer
Videokameraer med HD-oppløsning har etter hvert blitt både mindre og billigere uten at det går ut over kvaliteten på opptakene. Når sommeren nærmer seg vil slike kameraer kunne gi deg minner som varer livet ut. I denne testen har vi gått gjennom 7 forskjellige kameraer som passer både for hånden og lommeboken.


Stortest av HD-projektor
For å se bildene trenger du selvfølgelig en fremviser med kraft. Hva er da bedre enn en HD-projektor i stua? Vi har gått gjennom 7 modeller som fins på det norske markedet. I tillegg viser vi deg veien for å finne riktig lerret slik at du får mest nytte av fremviseren.


Test av blu-ray-spillere
Det er ikke kun dine egne bilder som er verdt å vise frem. Med en blu-ray-spiller får du topp kvalitet på de siste storfilmene. Blu-ray gir filmopplevelsen et helt nytt innhold. For disse spillerne gir fra seg en bildekvalitet og en detaljrikdom du ikke har sett før, uansett hvor god DVD-spilleren din er. I denne testen har vi sett på 6 forskjellige modeller for å hjelpe deg å finne den beste spilleren.


Test av filmleie gjennom TV
Om du ønsker det kan du også leie film rett gjennom TV-en. De forskjellige TV-distributørene har etter hvert fått på plass flere tilbud. Dessverre er ikke HD-utvalget det beste enda, men distributørene som har opplegg for at du kan leie film rett gjennom mottakeren lover at det skal bli langt mer av dette tiden fremover. Vi har her sett på de tilbudene som i dag er tilgjengelige for norske kunder.


Test av billige kvalitets TV-er
Det er kanskje på tide å kjøpe ny TV også. Ugiftene for dette trenger slettes ikke bli store. Du får i dag en het god TV til under 10.000 kroner. I denne testen har vi sett på 8 prisgunstige LCD-skjermer.


Test av hjemmekinoanlegg
Det er ikke bare bildet som skal se bra ut. Mange har med tiden også blitt oppmerksomme på at lyden fort kan gjøre en stor forskjell på opplevelsen mens du ser på TV. I denne testen har vi gått gjennom 7 hjemmekinoanlegg for å se hva som gir deg mest volum for pengene.


Stortest av GPS for bil
En GPS blir også kjekt å ha nå når sommerens bilturer står for døren. Ifølge produsentene skal du trygt kunne legge igjen kartboken hjemme og finne kjapt og effektivt frem til målet med en GPS i bilen. Vi har her gått gjennom ni modeller for å se om dette stemmer.


I vårt arkiv finner du flere nyttige tester for deg som skal kjøpe nye produkter.

Mer om
annonse