Til hovedinnhold

AOCs slipper lynrask og kurvet spillskjerm

Selskapets nye modell har også generøse dimensjoner.

AOC

Taiwanske AOC har nå lansert en ny skjerm med et knippe attributter som produsenten håper vil appellere til dem som benytter PC-en mye til spill. Den nye skjermen heter Agon AG352QCX, og ble oppdaget av blant andre Tech Radar.

Agon AG352QCX er en veldimensjonert modell med et mål på solide 35 tommer, og i tillegg til dette har skjermen det såkalte ultrabrede 21:9-formatet og et kurvet design.

200 Hz

Modellen har også en heftig oppdateringsfrekvens på hele 200 Hz. Hvorvidt denne hastigheten er noe som faktisk har noe for seg kan sikkert debatteres, men oppdateringsfrekvensen skulle da i det minste ikke være noen flaskehals.

AOC

En annen spillvennlig teknologi skjermen kommer med er Adaptive Sync-løsningen, som er kompatibel med den kjente FreeSync-teknologien, noe som skal hindre riving i bildene.

Rundt 7000 kroner

Oppløsningen ligger på 2560 x 1080 piksler, og skjermen har et VA-panel som leverer en responstid på 4 millisekunder. Lysstyrken er på 300 nits, mens kontrastforholdet er 2000:1.

Skjermen skal legges ut for salg neste måned til en pris på 699 britiske pund, litt over 7000 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent. Mer informasjon kan du finne på produktsiden.

Acer lanserte også en lynrask spillskjerm nylig: Den kan overklokkes »

(Via The Verge)

annonse