Til hovedinnhold

AOC slipper ny og lynrask skjerm for spillere

AG251FZ gir deg blant annet heftig oppdateringsfrekvens.

Colourbox/3086787, AOC

Taiwanske AOC er på hugget når det gjelder raske spillskjermer for tiden. For ikke lenge siden kunne vi melde om den 35 tommer store, ultrabrede modellen AG352QCX med en oppdateringsfrekvens på 200 Hz, men nå har selskapet lansert en enda raskere modell.

Den nye modellen inngår i likhet med overnevnte i Agon-serien og bærer modellbetegnelsen AG251FZ. Skjermen har en størrelse på 25 tommer og leverer en oppdateringsfrekvens på heftige 240 Hz.

Adaptive Sync

Denne frekvensen finnes det ennå ikke så fryktelig mange skjermmodeller på markedet som kan matche. I tillegg til dette byr skjermen også på Adaptive Sync-løsningen, som er kompatibel med den kjente FreeSync-teknologien, noe som skal hindre riving i bildene.

AOC

Når det gjelder oppløsning skilter AG251FZ med «vanlig», full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler, som altså også betyr at skjermen har det vanlige 16:9-formatet. Av andre spesifikasjoner har skjermen en responstid på 1 millisekund, et kontrastforhold på 1000:1 og en lysstyrke på 400 nits.

Paneltypen er TN, som blant annet gir litt dårligere innsynsvinkel enn IPS-panelene. Foten er imidlertid fleksibel og gir mange justeringsmuligheter. Skjermen skal legges ut for salg i januar neste år til en pris på 449 britiske pund, cirka 4800 kroner. Norsk pris og lansering er ikke kjent.

Har du ikke noe imot å bruke litt mer penger på skjerm? AOCs Agon AG352QCX er både stor, rask og kurvet »

(Via TechRadar)

annonse