Nyhet

Bose slipper ny QuietComfort-modell

Avløser dagens QuietComfort 15 – og får en ny nyttig funksjon.

Det begynner å bli en god stund siden vi hørte noe fra Bose-leiren, og selskapet er kjent for å ta seg god tid når de utvikler nye produkter. Nå kommer de endelig med en ny modell i sin støydempede QuietComfort-serie.

Dermed får dagens Bose QuietComfort 15-modell en arvtager, etter å ha vært en populær modell helt siden den kom på markedet i 2009. Den nye modellen skal ha arvet en del av hovedtrekkene til dagens modell, samtidig som den byr på en savnet funksjon.

Bose QuietComfort kommer også som en hvit variant. .Foto: Bose

Bose QuietComfort 25

Den nye arvtageren heter Bose QuietComfort 25, og kommer i enten som sort eller hvit utførelse. Modellen har aktiv støydemping, og har en mikrofon både inn- og utvendig for å måle støy slik at elektronikken kan justere behovet for demping.

Rent lydmessig bedyrer Bose at den nye modellen skal være bedre på alle punkter.

En ting vi har savnet på dagens QC15 er at de ikke kan brukes når de går tom for batteri. Nye QC25 bruker også ett AAA-batteri som gir deg omlag 35 timers bruk, men forskjellen er at de nå også kan brukes når batteriet er flatt. Dog vil ikke den aktive støydempingen fungere uten strøm.

Designet for bruk mot mobil og nettbrett

Hodetelefonene har gjennomgått en rekke forandringer om vi ser nærmere på designen. Klokkene har fått et mer moderne preg, selv om de fortsatt deler noen likhetstrekk med dagens QC15-modell.

Begge modellene leveres med ledning som har mikrofon og kontrollknapper. (Foto: Bose)

Boses nye hodetelefoner kan også brukes opp mot en rekke mobiltelefoner og nettbrett. Det følger nemlig med en ledning til hodesettet som har både mikrofon og kontrollknapper på seg.

Nye QC25 er ventet å komme i salg fra og med den 15. september, og den veiledende utsalgsprisen er satt til 2599 kroner. Vil du ha beskjed når hodesettet er i salg, kan du sette opp et prisvarsel for Bose QuietComfort 25 her. Da sender vi deg en e-post når produktet er på lager, samt hvem som tilbyr deg den beste prisen.

Hardware.no kommer tilbake med test av de nye Bose QuietComfort så snart de finner veien til vår testlabb.

Vi brukt dagens QC15 i mange sammenhenger:
Slik gikk det da vi prøvde å få til den ultimate flyturen (Ekstra) »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Bose QuietComfort 25: Den nye kongen av støydemping
Les også
Pinell Go+: Norsk suksessradio får støtte for mobiler og nettbrett
Les også
Samsung M7 og Samsung M5: Med disse får du enkelt kjempelyd i hele huset
Les også
Dette gir deg best underholdning på langtur
Les også
Bose SIE2i Sport Headphones: Treningsørepropper som sitter
annonse