Til hovedinnhold

Sjekk LGs 5-tommers monstermobil

LG tyvstarter showet ved å lansere Optimus Vu.

LG Optimus Vu

Det er en uke til Mobile World Congress (MWC) sparkes i gang i Barcelona, en arena som flere store mobilprodusenter bruker til å lansere nye modeller. LG er definitivt tilstede på MWC, men det forhindrer dem ikke i å annonsere allerede nå at de slipper en 5-tommers monstermobil i Barcelona.

LG Optimus Vu har foruten den store skjermen (4:3, 1024 x 768) en 1,5 GHz tokjerneprosessor, et batteri med hele 2080 mAh, lagringskapasitet på 32 GB og LTE-støtte. Den har også støtte for HDMI og DLNA, og med mobilkameraet kan du ta åtte megapiksler store bilder.

Telefonens tykkelse er på kun 8,5 millimeter, noe som er svært magert for en så stor telefon. Samsung Galaxy Note, som har en 5,3-tommerskjerm, er til sammenligning 9,7 millimeter tykk. Felles for dem begge er at du kan bruke en spesialpenn ("stylus") til å for eksempel tegne, notere eller signere på skjermen.

Vises frem på MWC

Når LG Optimus Vu kommer i salg i mars blir den levert med Android 2.3, men produsenten lover at 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) er på vei.

I første omgang nøyer LG seg med å si at denne modellen blir tilgjengelig i Sør-Korea fra og med mars. Ettersom produsenten skal vise frem Vu på Mobile World Congress, virker det ikke usannsynlig at flere land legges til på listen om en ukes tid.

Les også Test av Samsung Galaxy Note

(Kilde: Pressemelding via Engadget)

annonse