Til hovedinnhold

LG viser frem tre nye telefoner

Tyvstarter før Mobile World Congress.

Optimus L3 har alt dukket opp i nettbutikken CDON, og prisen er beskjedne 1099 kroner.
Foreløpig er det denne plansjen som er vist frem.

Årets største mobilmesse, Mobile World Congress, starter førstkommende mandag. Flere selskaper tyvstarter på lanseringene dagen før, men allerede nå viser LG oss litt av det vi kan forvente i løpet av messen.

Modellene som er vist frem er del av en ny serie som har fått navnet Optimus L. Tre størrelser er vist frem; Optimus L3, Optimus L5 og Optimus L7.

Billig smartmobil

Som navnene antyder går en del av forskjellen her på størrelse. Optimus L3 er den minste i trekløveret, og har en skjerm på 3,2 tommer. Skjermen i L3 får en oppløsning på 240 x 320 piksler, og dette er den eneste av telefonene som lanseres med Android 2.3 Gingerbread.

Optimus L3 har allerede landet hos netbutikken CDON, og prislappen ligger foreløpig på 1099 kroner.

Lyssterk eller høyoppløst?

Foreløpig er det ikke så mye man vet om de to største modellene i serien. Optimus L5 vil ha en fire tommer stor skjerm med "Enhanced Readability". Det er ikke godt å si på forhånd hva Enhanced Readability vil si.

LG har det siste året fokusert mye på svært lyssterke mobilskjermer med både Optimus Black og Prada By LG, men bedre lesbarhet kan også handle om økt oppløsning.

L5 vil kjøre Android 4.0 Ice Cream Sandwich fra lansering. Foreløpig er ikke noe annet kjent om maskinvaren i den nye telefonen.

Toppmodellen heter L7

Optimus L7 blir toppmodellen i serien, og den kommer med 4,3 tommer stor skjerm. Som sine to brødre har LG gitt L7 et slags slagord, og her er det visst "Cinematic Wide Viewing" som gjelder.

Om det kun er skjermens geometri som skal sørge for kinofølelsen, eller om beskrivelsen også skal si noe om skjermkvaliteten er for tidlig å si. Til tross for at LG er en av verdens ledende produsenter av OLED-skjermer, har de stort sett holdt seg til IPS LCD-paneler i toppmodellene sine så langt.

Et nytt navn LG har sneket med ved lanseringen av L-serien er "floating mass display". Det skal bety at skjermen er ekstra nærme glasset som dekker telefonen. Dette skal gi brukeren ekstra god bildekvalitet.

Gigantmobilen Vu

Før helgen ble LGs gigantiske Optimus Vu lansert. Du kan lese mer om mobilmonsteret med 5-tommers skjerm her.

Amobil er til stede på Mobile World Congress og vi kommer tilbake med alle nyhetene fra Barcelona.

(Kilde: phonearena.com)

annonse