Nyhet

Laber interesse for Nokias ”gratismusikk”

Nokia Comes with Music (CwM) ble opprinnelig lansert som en gratistjeneste, som gikk ut på at du kunne laste ned så mye musikk du måtte ønske i løpet av ett år. Sangene du laster ned til din mobil, får du beholde, men du betaler for eventuell datatrafikk når du laster ned musikken. I tillegg koster Nokias CwM-mobiler opptil 800 kroner mer enn originalutgavene, noe som faktisk gjør ”gratistjenesten” alt annet enn gratis.

Det kommer derfor ikke som en overraskelse at salget av CwM-mobilene ikke går like bra i Storbritannia som Nokia hadde innbilt seg. Tjenesten er foreløpig ikke tilgjengelig på det norske markedet.

Så som så

I en artikkel fra The Financial Times som rekapitulerer årsakene til at Nokia er bedre rustet mot den pågående økonomiske krisen enn de mindre konkurrentene, kommer det fram at Nokia-mobilene som ”kommer med musikk” på langt nær har vært en suksess.

En ikke navngitt person med kjennskap til salget av Nokia Comes with Music i Storbritannia sier nemlig til avisen at salget har vært ”ok, men ikke oppsiktsvekkende”. Kilden peker på at mange kvier seg for å betale ekstra for en mobil med denne tjenesten, fordi musikk er gratis tilgjengelig på nettet via ulovlig fildeling. Ifølge Engadgetmobile, hjelper det ikke akkurat at Nokia CwM kun selges med operatøren 3, og kun i noen få butikkjeder i Storbritannia.

Les også
Nokia gravlegger musikktjeneste
Les også
Nokia vil droppe kopisperre
Les også
Netcoms musikkbutikk til Iphone?
Les også
Nokia 5800 klar om tre uker
Les også
Mobilversjon av Spotify under utvikling
Les også
Norsk avtale for Nokia Comes With Music
Les også
Ny Nokia-mobil oppdaget
Les også
Nokias gratismusikk langt unna Norge
Les også
Mobilen tar over musikkmarkedet
Les også
Nokia oppdaterer N96
Les også
Knekker Nokia-en din med SMS
Les også
Stalin-mobil skaper hodebry for Nokia
Les også
Norsk luksusmobil til Asia
Les også
E-post på mobilen for alle
Les også
Norske friluftskart for mobilen
Les også
Se flere videoer av Nokia N97
Les også
Nokia Tube er på markedet
Les også
Se Bruce Lees blodferske Nokia-video
annonse