Nyhet

Nokia 5800 klar om tre uker

Først i uke 8, som starter 16. februar, vil Nokias mobiltelefon 5800 med trykkfølsom skjerm komme i salg her til lands. Det til trossfor at både telefonen og programvaren har vært klar lenge.

Nylig ble det kjent at Nokia omsider har fått på plass en avtale som skal gjøre det mulig å selge mobiler med musikk (Comes With Music) også i Norge. Telefonen kom først på markedet i landene der denne tjenesten er åpnet.

Musikk like om hjørnet.

Om det betyr at vi vil få se 5800 i versjoner for gratis nedlasting av musikk i ett år, vet vi ikke. Selv om det nå er like før telefonen kommer i salg, vil Nokia ikke gi noen dato for den norske lanseringen av Nokia Music Store. Dette er en tjeneste som har vært ”like om hjørnet” siden november 2007. I omtalen heter det at telefonen har "direkte tilgang til musikken". Det behøver ikke bety noe som helst.

Både Chess, Netcom og Telenor averterer nå telefonen på sine nettsider, men ingen av dem averterer den som en del av en musikkpakke. Telenor har tvert imot skrevet at den støtter tjenesten ”Musikk fra Telenor.”

Nettbutikkene opplyser også at salgsstart er ubekreftet 20. februar.

Prisvariasjoner

Med abonnement fra Chess eller Netcom koster telefonen fra 999 kroner, og med Telenor fra 1999,-.

Før du bestemmer deg for hvilket tilbud som er det beste bør du sjekke betingelsene som er knyttet til de ulike tilbudene.

Les også
Nokia med tre nye ”klassikere”
Les også
Norsk avtale for Nokia Comes With Music
Les også
Laber interesse for Nokias ”gratismusikk”
Les også
Nokia Tube er på markedet
Les også
Nokias Iphone-rival én uke unna
annonse