Til hovedinnhold

Se Bruce Lees blodferske Nokia-video

Mobilprodusenten Nokia har tatt i bruk Kung Fu-ikonet Bruce Lee i promoteringen av multimediemonsteret N96 i Kina. Mobilen kommer nemlig i egen Bruce Lee-utgave, og i forbindelse med den, har også reklamefilmen som viser kampsportguruen i en intens pingpongmatch (selvfølgelig!) kommet. I reklamen bruker Lee en såkalt ”nunchuck” i stedet for en bordtennisracket.

Reklamefilmen er såpass godt laget at spekulasjonene på You Tube går i hvorvidt filmen er ekte eller ”fake”. Det meste tyder imidlertid på at sistnevnte er tilfellet med akkurat denne reklamefilmen, men den er likevel meget godt laget.

Ville du kjøpt Nokia N96 Bruce Lee Edition hvis den kom på det norske markedet? Diskuter i forumet!

(Artikkelen fortsettes.)


Nokia N96 Bruce Lee Edition.

Bruce Lee Edition

Det hersker ingen tvil om at Bruce Lee fortsatt har heltestatus i Kina, noe Nokia vet å utnytte når de lanserer N96 med bilde av Kung Fu-helten på bakkdekselet. Et armbånd med nunchucks i miniatyr medfølger også i salgspakken, og det gjør også et Bluetooth-headset.

Spesialutgaven av N96 har derimot en skyhøy pris på ca. 9.000 kroner. Nokia har tidligere laget reklamefilmer med Bruce Lee ”look-alikes”, noe det spekuleres i om gjelder for denne filmen også.

Mer om
annonse