Til hovedinnhold

Mobilversjon av Spotify under utvikling

Spotify er i dag et program som lar deg ”streame” haugevis av musikk på din PC. Musikken kan ikke lagres med fordel, og derfor har også musikkbransjen vært positive til denne tjenesten. Svenskene som står bak Spotify har allerede uttalt at de vil utvikle en versjon av tjenesten som er tilpasset mobil, og nå får de en mann med erfaring med på laget, ifølge Idg.se.

Gunnar Söderström, som for tre år siden ble hentet til Yahoo, har nemlig byttet beite; under tittelen ”director of mobile solutions” i selskapet Spotify, får han nå hovedansvaret for å utvikle en mobilversjon av den populære musikktjenesten.
Les også: Partyløve av en musikktjeneste

Fra Yahoo til a-ha
I november 2006, solgte Söderström og hans kompanjonger software-selskapet Kenet Works til Yahoo for rundt 150 millioner svenske kroner – og Söderström ble ansatt i Yahoo som produktutvikler. I Kenet Works jobbet han nemlig med å utvikle versjoner av store sosiale nettverkstjenester som Playahead og Lunarstorm for mobil, ifølge Mobil.se. Nå vil han gjøre noe av det samme for Spotify.

- Jeg kan egentlig ikke si annet enn at vi er kjempeglade for at Gustav joiner vårt team. Han kommer til å være ansvarlig for Spotify på portable enheter, sier presseansvarlig Sophia Bendz i Spotify til Mobil.se.

- Som for mange andre, ga Spotify meg den veldig sjeldne ”Wooha!, vent nå litt!”-følelsen første gang jeg prøvde det, skriver Söderström i sin blogg.

Mer om
annonse