Til hovedinnhold

Storlansering fra Sony Ericsson

Torsdag ser ut til å bli lanseringsfest for Sony Ericsson. Ryktene om hva de har å komme med florerer allerede.

Etter sviktende salgstall har Sony Ericsson allerede kunngjort at de vil skape klarere skille mellom deres billige og dyre mobiler. Dette fører blant annet til at både Walkman- og Cybershotmobilene nå skal bli billigmodeller.

 
Lignende modeller

Noen av de dyrere satsningene får vi ifølge Engadget kanskje se på torsdag gjennom den mye omtalte mobilen Idou eller en hittel ukjent modell kalt Kokura.
Spesifikasjonene til disse to modellene skal imiidlertid være mistenkelig like, som for eksempel 12 megapikslers kamera og femte utgave av Symbian operasjonssystemet S60. Dermed lurer man på om egentlig de to modellene er de samme.
Samtidig kommer den neste Walkman-mobilen W995 med Play Now-tjenesten der man blant annet kan laste ned et visst antall filmer gratis per måned. Det er også forventet at det snart vil komme flere mobiler med støtte for Play Now.

Android og Xperia

Ifølge Amobil kan det også hende at Sony Ericsson vil komme med en oppfølger til Xperia X1 på torsdag. Denne skal kanskje gå under navnet Xperia XL .
Det er også grunn til å begynne å tenke på Sony Ericssons første Android-mobil. Ifølge Slashphone skal selskapet nå satste stort på sin første mobil med Googles operativsystem.
Markedsansvarlig i Sony Ericsson, Peter Ang, vil ikke si noe mer enn at deres første Android-mobil vil dukke opp i den nærmeste fremtid.
- Den vil komme med Android OS 2.0, men vi vil også fortsette å satse på smarttelefoner med programvarene Symbian og Windows Mobile, sier Ang til Slashphone.

Mer om
annonse