Nyhet

Monster Turbine i Pro-versjon

Monster fortsetter fokuset på hodesett og denne gangen er det Turbine-serien som får et nytt medlem. De nye Turbine Pro-pluggene er av den mer påkostede sorten, og skal ifølge Monster være rettet mot profesjonelle lydfolk og andre kravstore audiofile.

Turbine Pro leveres med en ny type utskiftbare avslutninger mot øret kalt "Supertip". Supertip kommer i to størrelser, og pluggene leveres også med Monsters tradisjonelle uskiftbare silikonpar i tre størrelser. Dessuten medfølger den mer tradisjonelle skumgummivarianten og dessuten to andre trelags avslutninger. Dermed bør sjansen stor for at du får pluggene til å passe godt i akkurat dine ører.

Pluggene er bygget utelukkende i metall og Monster er så sikre på kvaliteten at de tilbyr livstidsgaranti på dem. Med i pakken følger bæreveske og en egen holder for øreavslutningene som passer i vesken.

Prisen er satt til $300, som nok vil bety et sted rundt 2500 kroner inkl. skatter og avgifter her til lands. En versjon av pluggene med innebygget mikrofon og volumkontroll for bruk med f.eks. Ipod vil koste et par hundrelapper mer. Pluggene kommer i butikkene i november.

Legg inn en prisvarsling i vår prisguide for å få beskjed når produktet er lagervare.

Følg Audiovisuelt på Twitter

De originale Turbine-pluggene prises på sin side til ca 1300 kroner inkl. mva.

(Kilder: Pressemelding, Ecoustics )

Les også
Jazz opp tilværelsen med Miles Davis-øreplugger
Les også
Planex og Pioneer fornyer seg
Les også
Øreplugger helt utenom det vanlige
Les også
Skal det være en podkast eller tre?
Les også
Dyre hodetelefoner fra Dr. Dre
Les også
Insigna HPA-3
Les også
Godlyd for Ipod-en?
Les også
Portapro i flere farger
annonse