Nyhet

Dyre hodetelefoner fra Dr. Dre

Den suksessfulle rapperen Dr. Dre er kjent for sine tunge beats og uttrykksfulle rim. Men at amerikaneren også produserer hodetelefoner, er det kanskje ikke så mange som vet.

I samarbeid med kabelprodusenten Monster Cable, har "doktoren" gitt ut to sett hodetelefoner under modellnavnet Beats by Dr. Dre. Begge settene følger en lydfilosofi tilpasset hiphop- og R&B-musikk.

Tour er seriens plugger

Studio er navnet på det dyreste av de to hodesettene. Det har form som en lukket hodetelefon, og kommer med et aktivt støyfilter for reduksjon av bakgrunnstøy. Settet har mikrofon og svarknapp, noe som skal gjøre det ideelt til bruk med musikktelefoner.

De betydelig mindre ørepluggene i serien, har fått navnet Tour. Pluggene er av typen du putter inn i ørekanalen og skal derfor gi god lydisolasjon. Med settet følger fem ulike koppstørrelser, slik at de kan passe de fleste ører.

Stive priser

Både Studio og Tour koster sin kar. Med pris på henholdsvis 349 og 149 amerikanske dollar, er begge settene i den øvre prisklassen, og får konkurrenter deretter.

Mer info om hodetelefonene finnes på Beatsbydre.com.

Les også
Jazz opp tilværelsen med Miles Davis-øreplugger
Les også
Dr. Dres Ipod-anlegg tilgjengelig
Les også
Daft Punk-hodetelefoner til salgs
Les også
Insigna HPA-3
Les også
Smått og godt?
Les også
Godlyd for Ipod-en?
Les også
Portapro i flere farger
annonse