Til hovedinnhold

Jazz opp tilværelsen med Miles Davis-øreplugger

Monster fortsetter sin kampanje med å gi ut produkter med kjente navn innen musikkverdenen påklistret. Det nyeste produktet er øreplugger med navnet Miles Davis Trumpet, og følger opp Monsters tidligere Miles Davis Tribute-øreplugger.

Miles Davis (1926-1991) var en trompetspillende jazzmusiker som gjorde store fremskritt for sjangeren ved å videreutvikle for eksempel bebop, hard bop og fusion på 60- og 70-tallet.

Trumpet kommer med munnstykkeliknende øreplugger og flater med et belegg av messing og gyllen tone. På volumkontrollen kan man se silhuetten til Miles Davis, og man kan også skimte signaturen hans på ørepluggen.

På den tekniske siden skal Trumpet visstnok være testet ut og justert med en høy grad av presisjon for å få frem subtile nyanser og unike akustiske kvaliteter spesielt ved jazzmusikk. I tillegg skal de ha verdens minste drivere og ha et design som gjør at pluggene blir godt plassert inne i ørene for å maksimere komfort og lydkvalitet.

Om øreplugger virkelig kan tilby en fullverdig opplevelse av musikkens ulike frekvensområder er tvilsomt, men Monster skryter også på seg å ha god kompatibilitet med Ipod, Iphone og annet, samt det de kaller en unik livstidsgaranti på produktet, som blant annet innebærer at de erstatter ødelagte øreplugger én gang hvis du skulle være så uheldig å ødelegge dem selv.

Trumpet-ørepluggene vil bli solgt sammen med Miles Davis' album Sketches of Spain fra 1960 – som for anledningen er remastret – og få en veiledende pris på cirka 350 dollar, eller over 2000 norske kroner.

(Kilder: Crunchgear, Ecoustics)

annonse