Nyhet

Planex og Pioneer fornyer seg

To produsenter av forbrukerelektronikk, Planex og Pioner, har nylig annonsert nye øreplugger i det lavere prissjiktet.

Nærbilde av BT-07AHS.
SE-CL34.
SE-CL521.
SE-CL531.

Planex med støtte for Bluetooth

Planex Communications Inc. sin nye modell BT-07AHS er øreplugger med stereofonisk lyd og har en in-line kontroller og batteri som støtter Bluetooth 2.1 med Enhanced Data Rate-modul (EDR).

BT-07AHS vil også ha støtte for ulike Bluetooth-profiler som A2DP, AVRCP, HFP og HSP BT – noe som innebærer at man kan lytte til musikk, kontrollere avspilling og til og med føre telefonsamtaler. Ørepluggmodellen vil være tilgjengelig i svart, blått og rødt.

Tre nye modeller fra Pioneer

Pioneer slipper tre nye modeller med variert fargepalett som er ment for bruk med portable mediaspillere. Alle tre modellene har 9 mm-drivere og et frekvensområde mellom 10 Hz og 22 kHz. De medfølgende ledningene er på over én meter og har en 3,5 mm stereofonisk miniplugg i enden.

Den første modellen, SE-CL34, kommer i lyserødt, blått og hvitt, og er ment for de motebevisste, ifølge Pioneer. SE-CL521 er for de som foretrekker et mer klassisk design og kommer i hvitt, rødt, mørkeblått og svart. De skal visstnok også ha god støyreduksjon. SE-CL531 er den dyreste modellen med en spesialdesignet øreholder for å holde pluggene godt på plass, og kommer i rødt og svart.

Prisen på Planex BT-07AHS blir på over 400 kroner, mens Pioners modeller går for i underkant av 300,- (SE-CL34 og SE-CL521) og 400,- (SE-CL531).

(Kilder: Akihabaranews, Planex, What Hi-Fi?, Pioneer)

Les også
Ørepropper som tåler en omgang i vaskemaskinen
Les også
Høyttaler for eldre
Les også
Ultratynne høyttalere fra Pioneer
Les også
Øreplugger rettet mot gamere
Les også
Bekjemp depresjon med øreplugger
Les også
Hodetelefoner i Bob Marleys ånd
Les også
Sennheiser kansellerer støyen
Les også
Vanntette øreplugger til en rimelig pris
Les også
Røffe øreplugger til treningsøkten
Les også
Plugger fra Grado
Les også
Monster Turbine i Pro-versjon
annonse