Til hovedinnhold

Planex og Pioneer fornyer seg

To produsenter av forbrukerelektronikk, Planex og Pioner, har nylig annonsert nye øreplugger i det lavere prissjiktet.

Nærbilde av BT-07AHS.
SE-CL34.
SE-CL521.
SE-CL531.

Planex med støtte for Bluetooth

Planex Communications Inc. sin nye modell BT-07AHS er øreplugger med stereofonisk lyd og har en in-line kontroller og batteri som støtter Bluetooth 2.1 med Enhanced Data Rate-modul (EDR).

BT-07AHS vil også ha støtte for ulike Bluetooth-profiler som A2DP, AVRCP, HFP og HSP BT – noe som innebærer at man kan lytte til musikk, kontrollere avspilling og til og med føre telefonsamtaler. Ørepluggmodellen vil være tilgjengelig i svart, blått og rødt.

Tre nye modeller fra Pioneer

Pioneer slipper tre nye modeller med variert fargepalett som er ment for bruk med portable mediaspillere. Alle tre modellene har 9 mm-drivere og et frekvensområde mellom 10 Hz og 22 kHz. De medfølgende ledningene er på over én meter og har en 3,5 mm stereofonisk miniplugg i enden.

Den første modellen, SE-CL34, kommer i lyserødt, blått og hvitt, og er ment for de motebevisste, ifølge Pioneer. SE-CL521 er for de som foretrekker et mer klassisk design og kommer i hvitt, rødt, mørkeblått og svart. De skal visstnok også ha god støyreduksjon. SE-CL531 er den dyreste modellen med en spesialdesignet øreholder for å holde pluggene godt på plass, og kommer i rødt og svart.

Prisen på Planex BT-07AHS blir på over 400 kroner, mens Pioners modeller går for i underkant av 300,- (SE-CL34 og SE-CL521) og 400,- (SE-CL531).

(Kilder: Akihabaranews, Planex, What Hi-Fi?, Pioneer)

annonse