Nyhet

Svær brillefri 3D-TV og 2D/3D-i-ett

Mens krigen mellom de to brillebaserte 3D-løsningene raser dukker det også opp nye, spennende brillefrie modeller fra tid til annen. Nå har en liten og relativt ukjent koreansk aktør kunngjort et apparat som kanskje vil være av interesse for de som har mest lyst til å la brillene ligge.

Selskapet heter Innovision og har spesialisert seg på nettopp autostereoskopiske TV-er. Modellen selskapet nylig viste frem er et LCD-apparat på hele 70 tommer, noe som ifølge Innovision gjør den til den hittil største brillefrie 3D-TV-en i full HD.

Flere vinkler

TV-en har hele åtte ulike innsynsvinkler, noe som gjør at man kan se 3D-bildet fra flere ulike posisjoner. Den ideelle seer-avstanden er på syv meter. For øvrig har TV-en et kontrastforhold på 2000:1, responstid på 8 ms og en vekt på 115 kg.

Et annet interessant produkt Innovision viste fram var en skjerm som kunne vise både 2D-innhold og brillefritt 3D-innhold samtidig. Denne skjermen kune attpåtil plasseres både vertikalt og horisontalt uten at det ville ødelegge 3D-effekten.

Se demonstrasjon av begge produktene under. Ingen informasjon om pris og tilgjengelighet foreligger.

(Kilde: Akihabara News, Innovision)

Les også
Ny teknikk gir bedre 3D uten briller
Les også
James Cameron: – Passiv 3d er bra nok
Les også
Brillefri og bærbar 3D-TV fra LG
Les også
200 tommer og brillefri 3D
Les også
Syk brillefri 3D-teknologi
Les også
Større brillefrie 3D-TV-er
annonse