Nyhet

LGs nye flaggskip blir en skikkelig lekkerbisken

Offisielle bilder ser ut til å ha blitt lekket.

Det er ventet at LG skal lansere en ny versjon av sin toppmodell, V30, under årets IFA-messe – som rulles i gang om to uker. Men allerede nå kan offisielle bilder av den kommende modellen være lekket.

Bildene som nå er fremme i rampelyset er postet via Twitter av ryktemakeren Evan Blass (@evleaks). Ofte har bildene han har postet tidligere vist seg å stemme godt med hva som kommer, og stemmer disse, har vi en lekkerbisken i vente.

Evan Blass (@evleaks) | Twitter

Ligner på erkefienden

Samsung lanserte tidligere i år sitt flaggskip Galaxy S8, og LGs nye konkurrent har tilsynelatende mye til felles med konkurrenten når det gjelder utseende.

Også LGs nye toppmodell får en skjerm som trekkes helt ut mot kantene, slik at det blir minimalt med rammer på telefoner. Skjermen er forøvrig ventet å være på 6 tommer, og ha en oppløsning på 2880 x 1440 piksler.

På bildet kan vi heller ikke se noen fysisk hjemknapp, selv om fingeravstrykksleseren fortsatt sitter montert på baksiden – akkurat som på dagens V20-modell.

Rekordbra kamera

Samtidig har telefonen avrundede hjørner, og på baksiden vises to kameraer, og blendertallet for hovedkameraet er ventet å ligge på f/1.6, noe som i tilfelle er det beste på markedet for mobiler. Oppløsningen vil i tillegg være 13 megapiksler.

Utover dette vil trolig en kraftig prosessor i form av en Snapdragon 835 være på plass, i tillegg til et batteri som yter 3200 mAh. Det er også ventet at modellen blir IP68-sertifisert, hvilket vil bety at den er vanntett ned til en viss dybde.

Akkurat hva som stemmer eller ikke får vi svar på rundt den 31. august, og da vil vi trolig også finne ut hva herligheten eventuelt kommer til å koste deg også.

I mellomtiden kan du jo lese:
Hele testen av nåværende toppmodell V20 »

(Kilde: Twitter)

Les også
Slik blir LG V30s unike lydløsning
annonse