Til hovedinnhold

Nye skjermbilder fra LG G3 har lekket

Får skjerm med skyhøy oppløsning.

gsmarena.com
Oppløsningen på nye LG G3 blir enorm. Klikk på bildet for full oppløsning.Foto: gsmarena.com
Avrundede ikoner, og renere design i menyene, ser ut til å være viktige faktorer i LGs kommende toppmodell.Foto: gsmarena.com

For tiden går det mange rykter om LGs kommende toppmodell, G3. Så langt har ryktene vært en smule vanskelige å tyde, men det som ser ut til å være sikkert så langt, er at telefonen får en ekstremt høyoppløst skjerm, med nye menyer på.

Det har lekket flere skjermbilder fra LG G3 den siste tiden, men den største lekkasjen dukket opp hos nettstedet gsmarena.com i går.

Les også: OnePlus lanserer billig og heftig toppmodell

Voldsom oppløsning og nye funksjoner

I de nye bildene får vi se både den vanvittige oppløsningen, på 2560 x 1440 piksler, og flere av de nye menyene i bruk.

Blant annet kommer den nye telefonen med en widget som skal fortelle deg både hva været er, og hva klokken er. Men, du får også mer praktisk informasjon, som for eksempel at du bør ta med deg en paraply ut. Denne funksjonen skal være koblet sammen med det telefonen vet om dine vaner og gjøremål.

Det har også sneket seg med en liten G helt til venstre i oversikten over startskjermer. Hva som skjuler seg bak den er usikkert, siden den ikke er å finne på noen av selskapets andre nye telefoner, inkludert den relativt ferske G Pro 2. Både HTC og Samsung har nyhetslesere i en egen side helt til venstre i hjemmeskjermutvalget.

Ellers ser vi det vi nær sagt har blitt vant til å se i det siste. Det betyr flatere dekor på ikonene, og litt renere, enklere menyer. Både Apple, Samsung og Google selv har gått i denne retningen i det siste.

Ryktebørsen er usikker

Etter at det dukket opp et dokument på nettsidene til den amerikanske operatøren Sprint, var det mange som klødde seg i hodet. Det kunne nemlig se ut som om G3 ikke ville få siste generasjon systembrikke fra Qualcomm, men i stedet forrige generasjons heftigste variant, Snapdragon 800.

Nye rykter hevder imidlertid at G3 vil bli basert på en LG-modell for det japanske markedet. Nylig lekkede LG isai FL skal ha mange av egenskapene som så langt har svirret som rykter for G3.

Les også: Er dette LGs nye G3?

isai FL

Det hevdes at isai FL får den samme voldsomme skjermoppløsningen, at den er utstyrt med 32 gigabyte intern lagring, minnekortstøtte og et batteri på 3000 mAh. Her skal det også være snakk om Qualcomms nye Snapdragon 801-brikke. Det hevdes også at isai FL blir vanntett.

Selv om isai FL er lekket av den velkjente insideren Evan Blass, som har vært svært treffsikker så langt, er det viktig å ta med seg at også denne telefonen er på ryktestadiet. Om ryktene stemmer, er det også svært usikkert akkurat hvor tett slektskapet mellom de to telefonene vil bli.

Når kommer den?

Også lanseringsdatoen for telefonen er i det blå. I det siste har både 17. mai, og en gang i løpet av juni blitt nevnt som mulige tidsrammer.

Les sniktitten på LGs nyeste mobil, G Pro 2

(Kilder: gsmarena.com 1, 2)

annonse