Til hovedinnhold

LG slipper de første offisielle hintene om G3

Har lagt ut Youtube-video med glimt av ny toppmodell.

Skjermdump, Youtube/LG
Vi skimter såvidt forsiden på telefonen i det svarte. Her har vi skrudd litt på fargene for å se telefonen så godt som mulig.Foto: Skjermdump, Youtube/LG

Etter lang tids ferd på ryktebørsen begynner det nå endelig å bli klart for oppfølgeren til LGs knallgode toppmodell G2. Den nye telefonen heter, ikke overraskende, G3, og nå har LG lagt ut en liten introduksjonsvideo for den.

Her får vi se små designdetaljer. Deler av baksiden er synlig, og det samme er en av sidene på telefonen. Det er også mulig å se forsiden på telefonen, men da nesten helt uten lys. Vi skrudde litt på fargegjengivelsen i en skjermdump, uten å klare å fremkalle de store kontrastene.

Ved siden av at LG G3 får en metallpreget design, får vi også se en kameraoptikk som beveger seg i baksiden på telefonen. Det tyder sterkt på at LG G3 har stabilisert optikk, akkurat slik G2 hadde.

LG G3 vil bli avduket 27. mai i London. Amobil er til stede på lanseringen, og bringer deg alt det nye om LGs kommende toppmodell.

Slik vil G3 se ut rundt knappene. Som vanlig er det snakk om knapper på baksiden av telefonen.Foto: Skjermdump, Youtube/LG
En av telefonens sider får vi også stifte bekjentskap med i videoen.Foto: Skjermdump, Youtube/LG
annonse