Til hovedinnhold

LGs neste toppmodell ser ut til å bli råstilig

Pressebilder har lekket ut.

Nettstedet Phone Arena har fått tak i bilder som viser LGs neste toppmodell, G3. De viser en telefon med 5,5-tommer skjerm med Quad HD-oppløsning (1440 x 2560 punkter), som er fire ganger høyere oppløsning enn HD 720p.

Luksusplast

Pressebildet som er lekket ut viser at LG kaster seg på gull-bølgen. I tillegg vil telefonen komme i sølvgrått og i sort. (Foto: LG via Phone Arena)

Telefonen har et chassis i polykarbonat, som er den samme type plast Nokia bruker i sine telefoner. Polykarbonat er et sterkt og gjennomfarget materiale som er lettere å jobbe med enn metall. I tillegg gir polykarbonat bedre vilkår for ingeniørene som skal plassere antenner i produktet.

Men plastmaterialer gir ikke den samme luksus-opplevelsen som metall kan gjøre.

LG løser dette ved å gi telefonene en overflate som utgir seg for å være av børstet metall, og ut fra bildene å dømme er resultatet riktig så vellykket.

Forbedret menytast

Som på forgjengeren er menytasten plassert på baksiden av telefonen, men nå har den fått en litt annen overflatestruktur, som skal gjøre den mer betjeningsvennlig.

Som på G2 har LG valgt å gjøre skjermen så stor som mulig i forhold til chassiset. Dermed har de klart å få plass til en diger skjerm på en telefon som - vel, bare er litt diger.

Kameraet skal ta bilder med 13 megapiksler oppløsning, og vi vil bli overrasket om det ikke kan filme i 4K. Telefonen kommer tross alt med Quad HD-skjerm.

Lanseres 27. mai

Vi liker det vi ser, og gleder oss til å stifte et nærmere bekjentskap med telefonen under den offisielle lanseringen i London 27. mai. Amobil er selvfølgelig tilstede under lanseringen.

Telefonen fikk i dag pris i en norsk nettbutikk. Her kan du se hva den koster, og du kan også bestille prisvarsel her.

Se flere bilder hos Phone Arena.

Lurer du på hvilken mobiltelefon du skal kjøpe?
STOR TEST: Dette er de beste av de beste »

(Kilde: Phone Arena)

annonse