Til hovedinnhold

Er dette LGs neste toppmodell?

Flere bilder av nye G3 har lekket.

LG har fortsatt plassert tastene på baksiden av telefonen. Det er ingen fysiske taster, eller snarveier, andre steder på telefonen.Foto: Gsmarena.com
Det er to separate bildelekkasjer som har skjedd omtrent samtidig. Det er den hvite utgaven av G3 som er avbildet i begge.Foto: Phonearena.com
Skal vi dømme ut fra dette bildet blir også LG G3 en telefon med svært smale rammer rundt skjermen.Foto: Phonearena.com

Vi har kommet omtrent midtveis i lanseringsåret – iallfall om vi ser etter de viktigste mobilene som er ventet. Det neste flaggskipet vi venter på, er etter all sannsynlighet LGs G3, oppfølgeren til G2, som kom i fjor høst.

Det er ventet at G3 vil bli lansert den 27. mai i år, og både spesifikasjoner og bilder er i ferd med å lekke. Før helgen dukket det opp bilder av det som skal være den nye toppmodellen, og viktige deler av designen ser ut til å ha blitt tatt med videre fra G2.

Les testen av LG G2

Har fortsatt tastene på baksiden

Her får du nemlig volumtastene og låsetasten på baksiden av telefonen, sammen med kamera og LED-lys. Forsiden og sidene av telefonen er uten knapper.

Telefonene som har latt seg avbilde er den hvite utgaven, og dekselet ser ut til å likne litt på polykarbonatdekselet som dekket HTCs One X for et par år siden. Størrelsen er nok likevel et par hakk heftigere her.

G3 skal nemlig prydes av en diger, 5,5 tommer stor skjerm, ifølge ryktene. Den skal også ha en voldsom oppløsning, på hele 2560 x 1440 piksler. Som tidligere ser LG ut til å kjøre en design som handler mye om smale rammer rundt skjermen. Dermed er det ikke sikkert telefonen blir så stor som man kanskje skulle forvente ut fra skjermstørrelsen.

LG G3 skal ifølge ryktene bli tynnere enn forgjengeren.

Usikkerhet om innmaten

Det er foreløpig uklart akkurat hva slags innmat G3 vil by på. Ryktene så langt har antydet at den vil få Snapdragon 801-brikke, akkurat slik de andre telefonene i dagens generasjon toppmodeller har. Det er dessuten ventet at den vil få 3 gigabyte RAM. Av dagens toppmodeller er det kun Sony Xperia Z2, og Samsung Galaxy Note 3 som har så mye arbeidsminne.

Ellers har vi sett bildelekkasjer som tyder på at LG er i ferd med å fornye menyene sine. Det er dessuten ventet at G3 vil bli bestykket med samme kamera som i LG G Pro 2. Det betyr et mekanisk stabilisert kamera, med 13 megapikslers oppløsning.

Det er altså kun rundt tre uker igjen til LGs varslede lansering, der G3 ventes å dukke opp. Frem til den tid er det sannsynligvis duket for ryktefest. Vi følger både ryktene, og lanseringen, når den tid kommer.

annonse