Til hovedinnhold

Årets HTC-mobiler lekket på nett

For HTC-fans kan det være mye å glede seg til i 2009. På listen som har lekket fra nettsiden til Fuze Mobility, fremgår det at mobilprodusenten har flere modeller i toppsjiktet på planen. Særlig mobilen som har fått kallenavnet ”Superstar” er ventet å ta markedet med storm. I motsetning til de øvrige mobilene på listen, har denne et 600 MHz chipsett fra Nvidia – ikke Qualcomm – som mange mener vil gi bedre ytelse. HTC Superstar kjører det nye operativsystemet Windows Mobile 6.5 (WINMO), og har en WVGA-skjerm på 3,7 tommer. Med ROM og RAM på henholdsvis 512 MB og 256 MB, bør denne mobilen ha kapasitet til å tilfredsstille de fleste proffbrukere.

Men det er også mye annet spennende i vente fra HTC. På listen finner vi to andre WINMO 6.5-mobiler, den ene med 4,8-tommers WVGA-skjerm, 1.000 MHz-chipsett fra Qualcomm, og like mye RAM og ROM som HTC Superstar. Denne har foreløpig blitt døpt HTC Thoth. Den andre mobilen med WINMO 6.5 som operativsystem har fått navnet HTC Star, og er sannsynligvis en noe enklere variant av HTC Superstar.
Les også: Lekkasje om nye HTC-mobiler

Videre er det åtte andre kommende HTC-mobiler som kjører WINMO 6.1 Pro eller WINMO 6.5, med skjermstørrelser mellom 2,4- og 3,6 tommer. Noen variasjoner i chipsett, RAM, ROM og skjermtype kan bety at HTC kommer med et bredt spekter av forskjellige mobiler på markedet i tiden framover.

Ifølge Engadgetmobile kan det ikke bekreftes at listen som har lekket på internett er autentisk, men at det unektelig ser slik ut. Her antydes det også at HTC-mobilene som kjører WINMO 6.5 sannsynligvis vil komme sent på året, samt at de øvrige mobilene vil kunne oppgraderes til det nye operativsystemet når det blir tilgjengelig.

Mer om
annonse