Angrefrist i Microsofts ”App Store”

Microsofts oppdaterte versjon av Windows Mobile vil inneholde ”Marketplace”, som gir deg en mulighet for å kjøpe innhold til mobilen direkte fra menyer i telefonen. Nå begynner det å sive ut informasjon om noe av det vi kan vente oss.

Blant annet er det annonsert at Microsoft har knyttet til seg London Design Museum og det amerikanske rådet for motedesignere, som skal sette farge på bakgrunner og temaer du kan laste ned. Senere vil det også komme en temagenerator som lar deg utvikle egne temaer til din Windows-mobil.

Partnere

På CTIA denne uken ble det også annonsert mer enn 25 partnere som stiller seg bak Microsofts Marketplace. Blant disse er Electronic Arts, Facebook, Gameloft, MySpace, Namco, Pandora og Sling Media, skriver Engadget.

Appliaksjonen fra Facebook skal være klar allerede i april, og har blant annet en funksjon for direkteopplasting av video til din veggtavle (Wall).

Angrefrist

Microsoft har også gjort sitt for å gjøre Martketplace mer spiselig for utviklere og sluttbrukere. Blant annet blir det innført en 24-timers angrefrist som lar deg ”returnere” applikasjoner du ikke liker.

I tillegg har Microsoft gått med på å la utviklerne tilby et ubegrenset antall oppdateringer av applikasjonene uten at det koster noe ekstra.

Les også
Få dine Apps gratis
Les også
Tjener smuler på App Store
Les også
Tjen penger på Windows mobile
Les også
Microsoft åpner tom butikk
Les også
Slik ser Microsofts Mobile Marketplace ut
Les også
Apple nådde milliardmålet
Les også
Disse kan oppgraderes til Windows Mobile 6.5
Les også
”App Store” i alle mobiler
Les også
Årets HTC-mobiler lekket på nett
Les også
Ny Windows Mobile neste år
Les også
To proffmobiler og ny innholdsbutikk fra Nokia
Mer om
annonse