HTC Superstar mot Omnia HD

Selv om Android-telefoner er i vinden, klarte ikke HTC å få full oppmerksomhet på mobilmessen i februar.
De lanserte HTC Magic, som ser ut til å bli den første Android-mobilen i Norge når den kommer. Likevel ble oppmerksomheten størst rundt Samsung Omnia HD som er fullpakket med heftige spesifikasjoner.

Windows Mobile 6.5

Mye tyder likevel på at HTC virkelig tar opp kampen i 2009. Et faktaark over de ny HTC-mobilene har lekket ut og vakt stor oppsikt på nett.
Spesielt er interessen stor for det som skal være den fremtidige modellen HTC Superstar. Denne kommer ifølge mobil.se med operativsystemet Windows Mobile 6.5, i motsetning til Samsung Omnia HD som bruker Symbian.

Nvidia og HD

Superstar skal i tillegg benytte seg av et Nvidia chipsett (AP16 på 600 Mhz), som skal sørge for både opptak og avspilling av HD-materiale. Da skal det også være mulig å stappe inn et 12 megapikslers kamera med bildestabilisator.
Dermed legges det opp til tøff konkurranse for Samsung Omnia HD, som allerede har vakt stor interesse med sin mulighet for HD-video i 720p.
Da blir det spennende å se når telefonene dukker opp på markedet og ikke minst når de kommer til Norge. I mellomtiden har du her mulighet til å bli blant de første som får Omnia HD.

Les også
Test: HTC Touch Diamond 2 - Shine on!
Les også
Video av Samsung-Android
Les også
Får Samsung Omnia Pro eget tastatur?
Les også
Sony Ericsson drøyer med Android-mobil
Les også
Rykter om Samsung-Android
Les også
Årets HTC-mobiler lekket på nett
Les også
Du kan få Omnia HD først
Les også
Det beste og verste fra mobilmessa
Les også
Solceller og HD-video fra Samsung
Mer om
annonse