Til hovedinnhold

Her er HTC Touch-oppfølgerne

Både HTC Touch Diamond og HTC Touch Pro er nærmest identiske mobiltelefoner. Forskjellen er at Touch Pro har et uttrekkbart tastatur, samt større minnekortstøtte og mindre internminne. Nå kommer oppfølgerne til disse businesstelefonene.

Blant forbedringene finner vi større skjerm med høyere oppløsning og Touch FLO 3D, ifølge en pressemelding fra HTC. Amobil melder også at du vil kunne oppgradere til det nye operativsystemet Windows Mobile 6.5 kostnadsfritt, til tross for at mobilene leveres med 6.1-versjon.

Touch Diamond 2
Ved at HTC har lagt til Touch FLO 3D til en skjerm som har vokst fra 2,8- til 3,2 tommer, får du en bedre touchfunksjonalitet på HTC Touch Diamond 2. I tillegg er den oppgradert med et 5-megapikselkamera som også har autofokus, og skal ha ”50 prosent bedre batteritid” enn originalutgaven. Minnekortstøtten skal også være utvidet, uten at dette er spesifisert nærmere. Tykkelsen på mobilen er 1,37 centimeter.

HTC Touch Diamond 2 vil være tilgjengelig på det europeiske markedet i 2. Kvartal 2009.

Touch Pro 2
HTC Touch Pro 2 er en enda mer dedikert businesstelefon. Skjermen er på 3,6 tommer, samt at den har et uttrekkbart tastatur. Batteritiden og minnekortstøtten er også forbedret. En ny funksjon kalt ”Straight Talk” skal forenkle videokonferanser, noe Touch Pro 2-brukere kanskje vil sette pris på.

HTC Touch Pro 2 vil komme på markedet på forsommeren.

Mer om
annonse