TestSamsung PS64E8005

Samsungs nye plasma-TV er herlig

Dette er en ypperlig film-TV, med høy bildekvalitet.

Design

Syns du størrelsen på Sharps gigantiske 80-tommer blir for stor, så kan Samsungs nye 64-tommers plasma PS64E8005 være verd en titt. Dette er nemlig flaggskipet på plasmasiden fra Samsung.

Samsung har oppgradert fjorårets 64 tommer PS64D8005, slik at årets modell er fullpakket med mange nye funksjoner som bevegelsstyring og ansiktsgjenkjenning. Hvis 64 tommer er for stort for din stue, så finnes den nye modellen også i 51-tommers størrelse.

Her finner du de siste funksjonene som bevegelsesstyring, stemmestyring og ansiktsgjenkjenning. Er du nysgjerrig på å se nærmere på hvordan dette virker, kan du lese mer om det her: Slik skal du styre fremtidens TV

Rammen til TV-en
Foten til TV-en

Design

Etter at vi har pakket den nye plasma-TV-en ut av esken, så legger vi merke til at den ligner veldig mye på forgjengeren. Rammen rundt har fått en mørkere farge som heter «Titan Black», mens foten og designen er mer eller mindre identisk med fjorårets modell.

Den mørkere metallrammen suger til seg fingeravtrykk som en svamp, så denne TV-en bør plasseres unna små fingre som er ivrige på å kjenne etter at TV-en er ekte.

Plasmateknologien i PS64E8005 gjør at den veier mer enn en LED-TV, og sammen med den kraftige rammen gjør det at TV-en virker solid og av høy kvalitet.

Kamera på toppen av TV-en

En liten ting som skiller seg ut fra forgjengeren er kameraet som sitter integrert i rammen på toppen. Dette kameraet er for å kunne benytte seg av de nye funksjonene som ansiktsgjenkjenning og bevegelsesstyring. I tillegg til kameraet har man mikrofoner i både TV og fjernkontroll til bruk av stemmestyringen

Bli med til neste side, så ser vi nærmere på brukervennlighet og tilkoblinger.