Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestChristmas Countdown (iOS)

Utålmodige barn?

Denne appen gir dem full kontroll på hvor lenge det er igjen til jul.

Format: iPhone og iPad
Pris: 7,-

[Amobil.no]: Når barna i huset for n-te gang spør om det er lenge igjen til jul, er det på tide å dra frem denne appen. Det er ingen tvil om at denne appen er av den enkle sorten, det eneste du får her er en nedtelling til jul

Christmas Countdown

Er du eller barne av den mer avslappede typen, kan du for eksempel velge å vise hvor mange uker det er igjen til jul. Hvis neglene allerede er spist opp, og sekundene ikke går fort nok mens du venter, er kanskje sekundvisningen tingen for deg.

Laterlig enkel

Vil du bare ha full kontroll, kan du vise gjenstående tid fordelt på dager, timer og så videre.

Får du ikke nok julesanger nå før jul, kan du få nedtellingen akkompagnert av en passende julesang.

Denne appen er nok mest for de minste, men for de små som virkelig teller ned til jul så kan det komme en positiv overraskelse når julaften nærmer seg, nemlig at vi i Norge starter julen tidligere enn i de fleste andre land.

- Last ned til iPhone

Vil du gjøre ventetiden kortere?
Les også: Månedens anbefalte iPhone- og iPad-spill

Les også
Ikke la jule-appene dale ned i skjul
Les også
Norske folkeeventyr i ny drakt til iPad
Les også
Lei av å rote bort tingene dine?
Les også
App-tips til Android
Les også
Silkeføre: Her er appen som gir deg smøretips
annonse