Til hovedinnhold

Gaming

TestAnmeldelse: Pac-Man Party 3D (3DS)

Hold deg lang unna dette spillet!

Nåde! Jeg gir deg hva som helst, bare la meg slippe dette.

[Gamer.no]: Nei, nei og atter nei. Det finnes ikke en eneste positiv ting å si om Pac-Man Party 3D.

Sjeldent har jeg vært borti spill hvor alt går så til de grader på trynet — på alle felt.

Treigt som juling

Hoveddelen av spillet, en brettspillimitasjon basert på vennlige minikamper kjente Pac-Man-figurer i mellom, er en avdanket faxkopi av Nintendos Mario Party-konsept. Det er uoriginalt, uinspirert og regelrett kjedelig. Det taler heller ikke til Pac-Mans fordel at spillet er treigt som juling, og at du store deler av tiden blir sittende og vente på at noe skal skje.

Det finnes ikke en eneste god grunn til at dette produktet i det hele tatt skal befinne seg i butikkhyllene.

En skikkelig padde

Visuelt sett er spillet også en skikkelig padde, og ser mest ut som noe som ville blitt forkastet selv for 15 år siden. Stive figurer, platte og kjedelige omgivelser og kleine animasjoner blir ikke bedre av å slenge på en 3D-effekt, bare så det er sagt.

Heller ikke nostalgikerfrieriet lykkes Namco Bandai med. De klassike arkadespillene Pac-Man, Galaga og Dig Dug har vitterlig fortjent bedre behandling enn dette, for spillene er tilnærmet uspillbare i den formen de «gjenoppstår» her. Utvikleren har ikke giddet å gjøre et forsøk engang på å tilpasse spillene til håndkonsollen, men lar originalversjonene av spillene kjøre på den midterste tredjedelen av 3DS-ens øverste skjerm.

Ingen fest med Pac-Man

Man får nesten følelsen av at utvikleren knapt har tatt i en 3DS før — og de kan neppe ha testet spillet før de slapp det ut på markedet.

Nei, skam dere, Namco Bandai. Dette er rett og slett elendig. Til dere andre: denne festen bør dere holde dere langt unna.

Merk: Pac-Man Party 3D er en noe forkortet 3DS-versjon av Pac-Man Party som kom til Wii i 2010.

Dom 3DS: 1/10 KATASTROFALT

Vil du virkelig vite mer?
Les hele totalslakten av Pac-Man Party 3D på Gamer.no »

annonse