Service

Her er de mest populære kabinettene akkurat nå

Disse 10 kabinettene jakter flest på.

Fem populære kabinetter

De fleste har behov for et tak over hodet, og de individuelle komponentene i en datamaskin er intet unntak. Det er viktig å velge riktig kabinett med omhu, for ikke bare skal det ha plass de alle delene du har bruk for, men kjøling og støydemping må også tas med i vurderingen.

Sist, men ikke minst, et kabinett er det du må finne deg i å se på i tiden etter et kjøp, så her gjelder det å velge riktig. Kabinettjungelen kan virke stor og forvirrende, og derfor har vi satt sammen en toppliste basert på de mest populære i prisguiden vår.

10. Fractal Design Node 304

Den ærverdige tiendeplassen går denne gangen til svenske Fractal Design og deres kabinett Node 304. Den skrivebordsvennlige kassa er kompakt, med en mengde modulære løsninger på innsiden.

Byggkvaliteten skal være høy, og mulighetene til å skreddersy boksen etter ditt eget behov skal være mange. Den eneste ulempen kan være at det er kronglete å dra kablene gjennom kabinettet.

Dette kabinettet får du fra 644 kroner.

9. Fractal Design Array R2

Enda et kabinett som er lite av størrelse, men som fremdeles rommer mye. Array R2 er hovedsakelig ment å fungere som en hjemmeserver, men har også stort potensiale som stue-PC.

Vi testet kabinettet i sin tid, og var svært fornøyde med den flotte designen og og den gode gjennomførelsen. Kabinettet vitner til høy kvalitet fra topp til tå – til tross for at det blir varmere enn vi liker.

877 kroner må du punge ut for denne boksen.

8. Fractal Design Define R3 Black Pearl

Define R3 fra Fractal Design blir ofte trukket fram som et sikkert kjøp på kabinettfronten, ettersom det er både godt og hyggelig priset.

R3 har riktig nok noen mangler, som litt tungvinn installasjon og liten plass til de største skjermkortene. Dette veies likevel opp av en stilren design, gode temperaturer og stillegående drift.

Prislappen på denne kassa er 649 kroner.

7. Corsair Obsidian Series 650D

Dette kabinettet var Corsairs første i mellomstørrelsen, og kombinerte gode egenskaper fra eldre søsken. Kabinettet appellerer med gode spesifikasjoner, smarte detaljer, et tilsynelatende pent utseende og en fornuftig pris.

Til tross for litt høye temperaturer og noe bråkete vifter, kunne vi i testen vår skryte av blant annet brukervennlighet og de enkle monteringsløsningene.

For dette kabinettet må du bla opp 1286 kroner.

6. Corsair Carbide 300R

Carbide 300R plasserer seg i budsjettklassen, og som et kabinett i mellomstørrelsen vil de fleste finne god nok plass her – samtidig som de unngår de verste problemene som er forbundet med de aller billigste modellene på markedet.

Her er pengene spart inn på mengden metall og fancy funksjoner, mens god byggkvalitet og funksjonalitet fremdeles er på plass. Corsair Carbide 300R er et lettvint kabinett som har alt du trenger, og passer nok aller best for de som ikke har den heftigste maskinvaren og store plassbehov.

Denne boksen plasserer seg rett under femhundrelappen med en pris på 499 kroner.

Bli med til neste side for å se topp fem »