Til hovedinnhold

Bitfenix har sluppet flere småkabinetter

Små i størrelsen, men med mye plass.

Hardware.no/Taipei: Kabinettprodusenten BitFenix var representert på Computex, og vi tok turen innom og møtte Thomas Kuhlenbach:

– Nå har vi hørt på kundene, og sluppet flere kabinetter de har etterspurt, sier . Ett av de nye kabinettene heter Prodigy M, og har rom til mATX-kort.

Prodigy M.Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no
Shadow.Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no

Etterspurt av kundene

Den noe mindre forgjengeren Prodigy slo veldig godt an, forklarer Kuhlenbach, men det var mange brukere som ville ha plass til litt større hovedkort. Dermed ble denne M-versjonen født. Her har du ikke bare plass til større hovedkort, men også en radiator på 240 millimeter, og en del annet.

På innsiden har du videre plass til tre harddisker og tre SSD-er, og det er også en brønn for én optisk enhet. Kjølingen blir gjort via fem vifter på 120 millimeter.

Videre er det to andre småkabinetter på vei. Colossus M og Phenom M bygger begge på rammen til det nye Prodigy-kabinettet, men har en litt annen utvendig design. Disse blir da naturlige lillebrødre for Colossus og Phenom, som finnes i BitFenix' utvalg fra før.

Til høyre ser du et annet spennende kabinett. Den heter Shadow, passer for alle hovedkort opp til vanlig ATX-størrelse, og er en lyddempet innstegsmodell. Prisen skal bli 59 euro, eller rundt 450 norske kroner.

Shadow har plass til tre optiske enheter, syv harddisker og en SSD.

To prototyper

Kuhlenbach trekker frem et annet kabinett.

– Dette aner vi ikke hva skal hete enda, sier han, men jeg regner med at det kommer på markedet. Det spesielle her er at kabinettet er hevet litt i front, sånn at det står skjevt. Da blir det litt lettere å komme til tilkoblingene i front, samtidig som det skiller seg litt ut.

Han drar frem et siste kabinett, før han setter det fra seg igjen.

– Dette skulle vi egentlig hatt klart om ikke så lenge, men ikke så lenge før du kom ble det bestemt at vi dropper hele kabinettet. Det er enda et mATX-kabinett, relativt likt de andre du har sett.

Bilder av de to kabinettene han snakker om, ser du i karusellen under.

Computex-messen bytte på et annet, meget spennende kabinett:
Dette beistet koster hele 8000 kroner »

annonse