Til hovedinnhold

Google vil forene Chrome og Android

Dette vet vi om «Project Hera».

Android Police/montasje

Når Google lanserer Android 4.5, sannsynligvis på selskapets utviklerkonferanse 25-26. juni, kan det skje store ting:

Ifølge Android Police, vil nemlig rykter ha det til at Android vil bli spleiset enda mer sammen med Chrome og Søk.

Sømløst og smidig

Tanken er å skape en brukeropplevelse som henger sammen på tvers av plattformene. Det har de til en viss grad i dag, men med «Project Hera» skal det bli enda mer sømløst.

For eksempel, hvis du søker etter en adresse i Google Maps på mobilen, skal du ha muligheten til å fortsette med dette søket når du kobler deg på en PC eller et nettbrett. Alle søk eller oppgaver skal du enkelt kunne håndtere uansett plattform.

Fleroppgavebehandlingen blir ifølge Android Police som en slags HTML5-basert «mellomløsning» i brukergrensesnittet, som gjør det mulig å foreta raske endringer uten å måtte åpne fullversjonen av appen eller tjenesten.

Kanskje vil dette gjøre det enda smidigere å bruke Gmail, YouTube, kalenderfunksjonen eller andre apper du bruker på mobil, nettbrett og PC.

Nettstedet hevder at ryktet har en troverdighet på 8 av 10. De føler seg altså rimelig sikker på mye av dette. De mener dessuten at den nye Android-versjonen vil bli hetende «Lollipop», slik de fleste har tippet. Les mer om ryktet hos Android Police.

Appen som gir deg en levende startskjerm:
HTC gjør Blink Feed tilgjengelig for andre Android-mobiler »

(Kilder: Android Police via Phone Arena)

annonse