Til hovedinnhold

Dette er antagelig de første bildene av Galaxy Note 4

Bilder av det kommende Samsung-flaggskipet har lekket tre uker før lanseringen.

GSM Arena

Den 3. september lanserer Samsung sin kommende Galaxy Note 4-brettmobil, i forbindelse med den store IFA-messen i Berlin.

Les mer: Samsung kaller inn til Unpacked-arrangement »

Nå har de første detaljerte bildene av det nye flaggskipet dukket opp. Det er nettstedet GSM Arena som har fått bildene tilsendt fra en anonym leser.

Dette bildet fra Phone Arena viser det som skal være emballasjen til Galaxy Note 4.Foto: Phone Arena

Hvis bildene er ekte, vil Samsung beholde plastdekselet med lærimitasjonen på baksiden av telefonen. Sidene på telefonen har tilsynelatende mange likheter med Samsung Galaxy Alpha, en telefon som heller ikke er lansert ennå – men som nylig ble vist frem under en seilregatta i Moskva.

Nettstedet Phone Arena har også fått inn et bilde av det som skal være esken til Galaxy Note 4. Bildet stammer fra en anonym leser.

Superhøyoppløst skjerm?

De tekniske spesifikasjonene til Galaxy Note 4 er ikke kjent, men ifølge de siste ryktene vil Samsung beholde skjermstørrelsen til Galaxy Note 3 – altså 5,7 tommer. Men oppløsningen på skjermen skal være økt til 2 560 x 1 440 punkter. Dagens modell har en oppløsning på 1 920 x 1 080 punkter.

Det ventes også at telefonen vil ha Qualcomms nyeste systembrikke, kjent som Snapdragon 805. Du kan se flere bilder av Galaxy Note 4 hos GSM Arena.

Allerede denne uken lanserer Samsung et annet spennende produkt:
Samsung Galaxy Alpha vist frem på seilas »

Få også med deg testen av Samsung Galaxy Note 3 »

(Kilder: GSM Arena, PhoneArena)

annonse