Til hovedinnhold

Starter iPhone-en din plutselig på nytt?

Nå fikser Apple den mest irriterende feilen i iOS 7.

iOS 7 har fått et nyere og «freshere» brukergrensesnitt.Foto: Kurt Lekanger, Mobilen.no

iOS 7 var den første virkelig store oppdateringen av Apples operativsystem for mobiltelefoner og nettbrett siden den første iPhone-en ble lansert. Ifølge Apple har nå 4 av 5 mobiltelefoner og nettbrett nå oppgradert til iOS 7, og dermed ikke bare fått et mer moderne utseende på menyene – men også en rekke nye funksjoner.

Les mer om de nye funksjonene i iOS 7 her » (Amobil.no)

Den nye versjonen har imidlertid ikke vært helt problemfri. Mange brukere har rapportert om at iPhone etter oppdateringen helt plutselig kan finne på å starte på nytt. Vi i Mobilen-redaksjonen har også opplevd at iOS 7 av og til plutselig krasjer. Da dukker Apple-logoen opp på skjermen et lite øyeblikk, før telefonen starter på nytt.

Apple innrømmer nå at det er en feil i iOS 7.

– Vi har kommer med en programvareoppdatering som vil rette en feil som av og til kan føre til at telefonen krasjer, sier Apple-talsperson Trudy Muller til nettstedet Mashable.

De første meldingene om feilen dukket opp allerede i september i fjor på Apples diskusjonsforum, men feilen er ennå ikke rettet.

Feilrettingen ventes å komme samtidig med iOS 7.1, som nå er ute i fjerde betaversjon. iOS 7.1 vil i tillegg til feilrettinger også få enkelte mindre endringer i brukergrensesnittet, blant annet nytt utseende på ringemeny.

Få med deg vår proffguide til iOS 7 her »

annonse