Nyhet

Starter iPhone-en din plutselig på nytt?

Nå fikser Apple den mest irriterende feilen i iOS 7.

iOS 7 har fått et nyere og «freshere» brukergrensesnitt.Foto: Kurt Lekanger, Mobilen.no

iOS 7 var den første virkelig store oppdateringen av Apples operativsystem for mobiltelefoner og nettbrett siden den første iPhone-en ble lansert. Ifølge Apple har nå 4 av 5 mobiltelefoner og nettbrett nå oppgradert til iOS 7, og dermed ikke bare fått et mer moderne utseende på menyene – men også en rekke nye funksjoner.

Les mer om de nye funksjonene i iOS 7 her » (Amobil.no)

Den nye versjonen har imidlertid ikke vært helt problemfri. Mange brukere har rapportert om at iPhone etter oppdateringen helt plutselig kan finne på å starte på nytt. Vi i Mobilen-redaksjonen har også opplevd at iOS 7 av og til plutselig krasjer. Da dukker Apple-logoen opp på skjermen et lite øyeblikk, før telefonen starter på nytt.

Apple innrømmer nå at det er en feil i iOS 7.

– Vi har kommer med en programvareoppdatering som vil rette en feil som av og til kan føre til at telefonen krasjer, sier Apple-talsperson Trudy Muller til nettstedet Mashable.

De første meldingene om feilen dukket opp allerede i september i fjor på Apples diskusjonsforum, men feilen er ennå ikke rettet.

Feilrettingen ventes å komme samtidig med iOS 7.1, som nå er ute i fjerde betaversjon. iOS 7.1 vil i tillegg til feilrettinger også få enkelte mindre endringer i brukergrensesnittet, blant annet nytt utseende på ringemeny.

Få med deg vår proffguide til iOS 7 her »

Les også
Lamborghini slipper eksklusiv mobiltelefon
Les også
NSA kunne ta opp bilder og lyd med iPhone
Les også
Slik er nye iWork for iPad og iPhone
Les også
Bli en proffbruker på iPhone og iOS 7
annonse