Til hovedinnhold

Lamborghini slipper eksklusiv mobiltelefon

Men det koster å være kar.

Skal du ha deg en ny mobiltelefon kan den fort bli dyr. Bare for noen dager siden økte Apple prisene på sine modeller, men selv om du nå må ut med nærmere 10 000 kroner for en iPhone 6 Plus, er den ikke i nærheten av hva det koster deg å kjøpe Lamborghini sin nyeste telefon.

Tonino Lamborghini Group har nemlig ifølge Mashable laget en ny mobiltelefon, 88 Tauri. Du har sikkert for lengst dratt kjensel på navnet, og det er sønnen til grunnleggeren av bilmerket som står bak produktet.

Koster å være kar

88 Tauri koster nesten 50 000 kroner.Foto: Tonino Lamborghini

Har man lyst på en bil med et Lamborghini-merke på koster det langt mer enn vanlig Golf. Det samme gjelder for 88 Tauri, hvor du må belage deg på å betale 6000 dollar, eller godt opp mot 50 000 kroner.

Telefonen blir neppe å finne i en vanlig butikk i nærheten der du bor, for det er et begrenset opplag som skal bli produsert. I alt skal det lages 1947 eksemplarer av telefonen, så kjøper du deg en 88 Tauri, skal det altså mye til at noen du kjenner har den samme telefonen.

Får ikke dynamitt for pengene

Selv om du må ut med like mye som en pent brukt Golf koster, får du ikke noe dynamitt når det kommer til maskinvaren. Likevel er det ikke noen slappfisk vi har med å gjøre, der vi finner en firekjernet prosessor under panseret som kjører med en frekvens på 2,3 GHz.

Videre har telefonen 64 Gigabyte med lagringskapasitet, og 3 GB med arbeidsminne. Hvorvidt telefonen har plass til et ekstra minnekort eller ei sier ikke nettstedet noe om.

Vil du forevige hvor du befinner deg med den eksklusive telefonen har modellen et hovedkamera på 20 megapiksler, mens frontkameraet er på litt mindre beskjedne 8 megapiksler.

Telefonen er kledd i ekte skinn, og fås i fargene svart, blått, rødt, oransje og brunt. Modellen har også en del metall i designen, og her kan du velge om det skal være svart, gull eller sølv.

Er du på jakt etter en eksklusiv TV?
Kanskje denne kan være noe for deg »

(Kilde: Mashable)

annonse