Til hovedinnhold

LG med ny 3D-skjerm i Europa

Nytt tilskudd til Cinema 3D-familien med DM50D.

LG Electronics har annonsert en ny monitor med sin passive Cinema 3D-teknologi i Europa. DM50D vil komme utstyrt med alle fordelene som passiv, stereoskopisk 3D kan by på – som lette 3D-briller og flimmerfri og lyssterke bilder uten problemer med crosstalk.

DM50D vil ha oppløsning i Full HD, og kommer også med innebygd DTV-tuner som støtter MPEG4, DVBC, DVBT og andre digitale TV-kringkastingssignaler.

Mange funksjoner

DM50D er sertifisert "flimmerfri" av europeiske byråer for kvalitetssikring som TÜV og Intertek, og dette betyr at brukerne skal slippe svimmelhet, hodepine og kvalme som har blitt rapportert ved bruk av konvensjonelle 3D-skjermer.

Ifølge LG skal DM50D ha over dobbelt så sterk lysstyrke som ved vanlige 3D-monitorer, og skjermen skal i tillegg dukke opp med innebygd 2D-til-3D-konvertering. Denne funksjonen virker både på PC-er og ved andre input-signaler, som for eksempel spillkonsoller og set-top-bokser via HDMI.

En annen funksjon ved DM50D er USB Quick View HD Play – som gjør at brukeren kan se videoer og bilder gjennom en USB-flashdrive, slik at man slipper å være avhengig av en PC.

Pris og tilgjengelighet

LG DM50D skal bli lansert i Europa i begynnelsen av juli, men noen pris er ennå ikke kjent.

(Kilde: Akihabara News)

annonse