Nyhet

3D-monster fra LG

Våre sør-koreanske venner fra LG annonserte en ny 3DTV på hele 72 tommer på årets CES-messe i Las Vegas, og nå i starten av februar har den allerede blitt lansert i Midtøsten. LZ9700 er navnet på det nye skjermbeistet som har Full HD-oppløsning og benytter seg av aktiv 3D-teknologi.

Selv om det eksisterer langt større prototyper, vil LZ9700 være verdens største 3DTV tilgjengelig for den vanlige forbrukeren, ifølge LG. TV-en har en LED-baklyst LCD-skjerm, en størrelse på 59 tommer i bredden og 40 tommer i høyden, og vil dukke opp med en oppdateringsfrekvens på 400 Hz – under et såkalt "TruMotion"-merkenavn.

I tillegg følger LGs egen "Magic Motion Control" med – som innebærer at man kan kontrollere funksjoner på TV-en via pek-og-klikk, fremfor knappebruk på tradisjonelle fjernkontroller. LZ9700 vil også være en Smart TV, det vil si at den inneholder flere integrerte Internett-funksjoner. "Smarte" tilkoblingsmuligheter vil man ha via DLNA, Media Link og USB.

Pris og tilgjengelighet

LZ9700 har fått en lovet lanseringsdato i løpet av "tidlig 2011", og med tanke på at TV-en allerede er gitt ut i Midtøsten vil det antakelig ikke være lenge igjen til vi eventuelt ser den i Europa. Prisen på TV-en kommer på 9530 dollar, eller cirka 55 000 kroner.

(Kilder: 3DTV Reviewer, LG Blog)

Les også
Denne TV-en har verdens tynneste ramme
Les også
Har du plass til verdens største TV?
Les også
LG med ny 3D-skjerm i Europa
Les også
Stor, større, størst!
Les også
Nå slipper du flimring på din 3DTV
Les også
Styr TV-en med håndbevegelser
Les også
LG viser Magic Motion
Les også
Plasma ennå populært
Les også
Gigantisk LED-videovegg
Les også
Ekstremt tynne rammer på ny LG-TV
Les også
Enormt beist
Les også
– Aktiv lukker-3D helsefarlig
Les også
LG viser også 3D-muskler
annonse